21 julio

Warp Stabilizer: Com estabilitzar la imatge en els teus vídeos

El sector audiovisual ens brinda infinites possibilitats en quan a l’aplicació d’efectes i animació per a vídeos i imatges. Aquests factors juguen un paper molt important en els projectes, ja que suposen la diferenciació que prova la interacció i resposta que cerquen en l’usuari.

Entre la multitud defectes de vídeo que podem desenvolupar, existeix una funció molt eficaç per millorar la qualitat de les nostres creacions, sobre tot si no som professionals. Es tracta dels nombrats estabilitzadors de la imatge, en efecte que tenen una aplicació fonamental en la majora de vídeos que són gravats en condicions, que de fet, és un dels recursos més impressionants en vídeo donades les característiques que aporten a la qualitat del projecte ja que permet la reducció de les vibracions en les captures dels vídeos i imatges quan en la presa es produeixen moviments no desitjats.

Hi ha molts programes de postproducció de vídeo que ens permeten realitzar aquest tipus d’estabilització, nosaltres hem volgut analitzar a Adobe, qui a través del seu programa After Effects ens ofereix la possibilitat de posar en pràctica aquest tipus d’efecte a través del seu estabilitzat d’imatge: Warp Stabilizer. La increïble tecnologia d’Adobe no passa desapercebuda una vegada més, presentant-nos una funcionalitat que suavitza el moviment d’una càmera inestable, o el que és el mateix, que millora qualsevol gravació “casera” sense trípode en una gravació professional.

Com estabilitzar la imatge amb Warp Stabilizer (After Effects)?

L’efecte estabilitzador s’aplica mitjançant una capa a la composició, una vegada hem aplicat dit efecte, el programa analitza el clip de vídeo de forma immediata i assigna un seguiment de punts d’enfocament entre el primer pla i el pla focal més allunyat. Aquest anàlisis el que aconsegueix és suavitzar el moviment de la càmera sense arribar a modificar cap paràmetre. A partir d’aquí podem controlar la rigidesa en el moviment a través d’un regulador, i també aplicar moltes altres configuracions disponibles, com podem apreciar en el vídeo tutorial que us hem deixat a la capçalera.

Ara que ja coneixes una mica més les característiques d’aquest tipus d’estabilitzador d’imatge només et queda posar-te mans a l’obra i profunditzar per aplicar-ho als teus petits projectes que ho necessitin, ja que els resultats són pràcticament instantanis i realment impresionats en quan a la millora del vídeo.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.