20 mayo

Videowalls per sales de control, la millor tecnologia pels millors resultats

La sala de control és el lloc d’estudi on es registra, mescla la senyal de vídeo i àudio que es rep de plató. En les realitzacions multi-càmera tan el realitzador com el mesclador i el tècnics de evs necessiten comptar amb una vissió clara de totes les senyals de vídeo que s’estan rebent per dur a terme la mescla o muntatge en directe.

Per a que ens entenguem, quan veiem un programa de televisió, tots els canvis de càmeres que es produeixen es controlen des d’aquestes sales en les que els professionals treballen per emetre sempre els millors plans als espectadors.

Si treballes en una televisió o has tingut l’oportunitat de veure com ho fan des d’una sala de control hauràs pogut comprovar l’estrès, els nervis i l’efervescència que es maneja sempre ben coordinada pel realitzador i el seu ajudant. Sobre tot en les retransmissions en directe en les que no hi ha possibilitat de rectificar les accions.

En aquestes sales, la concertació i el treball en equip són fonamentals per a que totes les fonts, informacions i canals es vegin en el moment oportú per millorar l’experiència de l’audiència.

Renovació de videowalls per sales de control 

Donada la importància d’aquestes sales de control per les retransmissions del contingut audiovisual multi-càmera, és important que les sales comptin amb els millors equips. En aquest sentit, la visualització de les diferents càmeres, plans, fonts i canals de vídeo i àudio és fonamental per poder seleccionar la millor imatge e cada moment.

“Per afavorir el treball del realitzador, és necessària la renovació de videowalls per sales de control amb una tecnologia més actual, eficient i efectiva.”

La solució rentable i professional la trobem en les pantalles LCD, una opció més econòmica i igual o més eficient pels videowalls per sales de control que millora el treball del realitzador. A més a més, no necessita tan espai ja que es tracta de pantalles planes que ofereixen actualment un bon angle de visió amb brillantor, contrast i qualitat òptimes.

Com hem comentat, els equips audiovisuals que s’utilitzen tenen una relació directa amb la qualitat, el resultat i també en la seguretat. Aquestes sales de control podem trobar-les en els aeroports, les estacions ferroviàries i les grans centrals per tenir el control sobre l’estat de la planta o per establir un equip de vigilància de l’edifici. Com veiem, no és una cosa opcional. Un videowall per sales de control eficient és necessari per complir amb els objectius establerts.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.