17 marzo

Tòtem interactiu, un suport perfecte per a publicitat i informació

Les empreses que ens dediquem a proporcionar solucions audiovisuals per a tot tipus d’esdeveniment, tenim com objectiu oferir sempre la millor i més actual tecnologia que permeti aconseguir resultats òptims.

Amb aquesta idea en ment, mai deixem d’incorporar al nostre catàleg nous equips audiovisuals de lloguer que s’adapten a les exigències dels nostres clients o que els hi proporcionin noves formes i possibilitats d’aconseguir el seus objectius.

Un d’aquests equips amb la última tecnologia és el tòtem interactiu d’EIKONOS un gran panell amb pantalla tàctil que ofereix justament això, un ventall de possibilitats per aquelles empreses que vulguin sorprendre als seus assistents en fires, esdeveniments i en instal·lacions corporatives.

La tecnologia del tòtem interactiu d’EIKONOS

El més destacable d’un tòtem interactiu és la gran pantalla que ocupa la major part de la seva superfície. Solen ser pantalles de més de 40” des de la que es mostra la informació que es vulgui facilitar als usuaris i assistents.

El que fa al tòtem interactiu és que la pantalla és una superfície multitouch, és a dir, que reconeix EL CONTACTE en qualsevol punt, i inclús en varis punts a la vegada, com la tecnologia a la que estem acostumats en smartphone i tablets, i que permet una major interacció amb la informació que es mostra.

Per altra banda, els tòtems interactius permeten reproduir qualsevol tipus de contingut, des de texts i imatges fins a vídeos i presentacions amb so; augmentant encara més les possibilitats davant de qualsevol necessitat.

Funcionalitats del tòtem interactiu d’EIKONOS

Les funcionalitats del nostre tòtem interactiu són diverses. Gràcies als seus perifèrics com la càmera i el micròfon, s’aconsegueixen nous nivells d’interacció. Per exemple, l’equip té la capacitat de reconèixer moviment davant d’aquest i actuar en conseqüència, també es poden utilitzar a mode de càmera per a que els usuaris facin fotos o gravin vídeos i els comparteixin en les xarxes socials.

Tot depèn del software o les aplicacions que programem, el tòtem interactiu obre tot un món de possibilitats en quan a la relació entre equip i usuari.

Quines aplicacions té un tòtem interactiu?

Bàsicament, els tòtems interactius s’utilitzen per facilitar informació i com a suport publicitari.

Utilitzar-lo com a suport informatiu serveix en fires i congressos para descongestionar recepcions i com a punts d’informació per donar resposta a les consultes habituals que poden tenir els assistents. Resulta molt útil ja que sempre crida l’atenció la possibilitat d’interactuar amb la informació.

Actualment, cada vegada més veiem tòtems interactius també en centres comercials com a suport informatiu per a que els clients puguin trobar fàcilment les diferents tendes i marques, però també com a suport publicitari per anunciar promocions i les pròpies marques del centre.

El interès per la interacció és el mateix que fa que els tòtems interactius es puguin usar amb fins més lúdics i formatius. En alguns museus, especialment els orientats a un públic més infantil (tot i que no només aquest) els tòtems s’utilitzen com un recurs, un mecanisme útil d’ensenyar de forma divertida i amena.

A EIKONOS posem els nostres tòtems interactius al teu servei pels teus  esdeveniments i instal·lacions. A més del suport, comptem amb l’experiència en creació d’aplicacions per a que puguis oferir la informació que necessitis. Si estàs interessant en el tòtem interactiu, posa’t en contacte amb nosaltres i un dels nostres comercials estarà encantant d’atendre’t. Parlem!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.