16 mayo
proyección de mappings EIKONOS

Projecció de mappings en espais emblemàtics

Les tècniques audiovisuals avancen en base a les necessitats d’innovació i creativitat que sorgeixen d’un nou públic en consumir noves idees visuals i sempre amb ànsies de ser sorpresos.

Una de les tècniques actuals i que generen major impacte és la projecció de mappings o videomappings, utilitzats especialment en el sector dels esdeveniment tan institucionals com empresarials en els que l’espai en el que es duen a terme tenen un alt grau d’importància. 

Mappings: projeccions que augmenten el valor dels edificis més icònics

El vídeo mapping consisteix en projectar imatges o una animació sobre una superfície real – com la façana d’un edifici – com l’objectiu de donar-li vida i crear un gran impacte visual davant el públic.

Aquesta tècnica s’utilitza especialment en llocs emblemàtics que, gràcies al contingut visual projectat, acaben cobrant gran protagonisme i es converteixen en el centre d’atenció de l’espectacle.

El contingut ha de tenir una relació amb l’espai, tot i que no pot dependre únicament d’aquest. L’idea és establir un vincle entre el lloc, l’art, el missatge a transmetre i la tecnologia per oferir una informació al públic de manera atractiva. Per això, podem crear animacions que parlin de la història de l’edifici o monument, representar la corrent artística a que la pertany, donar-li vida a l’autor de l’obra arquitectònica, incorporar text en moviment per aportar conceptes que vulguin emfatitzar…

Si realitzem un acte corporatiu, haurem de transmetre un missatge a prop dels valors i la filosofia de l’empresa i utilitzarem el lloc per emfatitzar aquests mateixos valor, així com la identitat.

D’aquesta manera, tan la localització com el contingut s’aporten valor mútuament: el contingut aporta valor al context i l’espai, junt a la resta d’elements, fa que la projecció tingui sentit. 

 

Mapping per Pronovias, un projecte real d’Eikonos

EIKONOS vam ser escollits per donar-li vida a l’espectacle del 50è Aniversari de la gran firma de moda nupcial Pronovias.

El lloc escollit va ser el Pavelló Italià de Barcelona, a Montjuic, amb una temàtica de fantasia en la que es volia transmetre als espectadors la història de la marca sota el concepte de “La Fàbrica dels somnis de Pronovias”.

La nostra missió va ser retractar aquesta idea, recreant la nova “flagship store” i projectant imatges de desfiles anteriors, però incorporant efectes com il·lusions òptiques, animacions, fons en moviment… Tot això en una façana de fusta de més de 20 metres d’ample i 17 de llarg i amb finestres de metacrilat, llestes per ser projectades i sorprendre als més de 2.000 assistents.

Per elaborar el mapping, a Eikonos va, realitzar una projecció dual amb dos projectors HDQ-2K40 Barco de 40.000 lúmens i una resolució de 3K.

El resultat va ser excepcional i va general una gran expectació i repercussió mediàtica.

 

Tecnologia digna de ser viral

A part de l’experiència d’usuari que causen aquest tipus de projeccions, el impacte no només es queda en l’escenari. I és que aquesta nova tendència del mapping genera tan interès que en molts casos l’espectacle acaba sent gravat i compartit en les xarxes socials.

Per això, comptar amb aquest tipus de tecnologia pot resultar una bona tècnica de promoció per donar a conèixer la nostra visió més innovadora a aquells que encara no ens coneixen.

Si busques impactar a la teva audiència amb la última tecnologia, compta amb nosaltres i et assessorarem per crear un contingut de gran format sota la tècnica audiovisual del mapping. Parlem!

Eikonos serveis audiovisuals per a esdeveniments

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.