13 marzo

Per què organitzar un esdeveniment corporatiu és una eina de gran valor

Els esdeveniments corporatius són un moment especial per mostrar al món com és la nostra empresa. Els enfocament que li podem donar són tan amplis com el que ens permeti la nostra imaginació… i pressupost. Poden anar dirigits a treballadors, socis, proveïdors, distribuïdors o clients.

Organitzar un esdeveniment corporatiu no té res de senzill, però sí moltes oportunitats que hem de conèixer si les volem aprofitar. Descobreix com la tecnologia ha impulsat en gran mesura a que les reunions d’empreses hagin canviat per sempre.

Com treure el màxim partit a un esdeveniment corporatiu

  • Presenta o treu al mercat un nou producte, servei, idea 

Els esdeveniments corporatius t’ajuden a posicionar-te en el teu sector amb la millor cara, com un gran stand en una fira. No pensis en una cosa estàtica si no en com completar la teva imatge corporativa temporal en un esdeveniment amb solucions audiovisuals d’última generació que realment impactin al visitant i captin l’atenció del teu públic. Sorprèn i ofereix una imatge d’innovació que tan bon feeling genera. Les pantalles de LED, els videowalls i els espais destinats a demostracions de productes són algunes opcions.

  • Crea una millor experiència de marca

La organització d’aquestes activitats també passa pel entreteniment i diversió així com la interacció directa amb els clients, que es sentiran més compromesos amb la nostra marca. La realitat augmentada és una de les millors opcions en aquests casos. A més, moltes persones encara no l’han pogut experimentar, pel que es trobaran en la teva empresa aquesta primera oportunitat per estar en contacte amb aquesta nova tecnologia.

  • Integra als assistents 

Un altre aspecte important és el fet d’integrar al nostre visitant o públic fent que sigui partícip i còmplice de la difusió de la nostra marca. Un clar exemple són els jocs interactius en els que els participants poden arribar a compartir els resultats o el premi que han aconseguit a través de les xarxes socials, aconseguint d’aquesta manera viralitzar l’esdeveniment.

  • Multiplica la teva visibilitat

No limitis el teu esdeveniment a un recinte tancat. El streaming i les diferents opcions d’emissió en directe fan que cada moment sigui universal. Pots aprofitar sinergies. Per exemple, acudir a un esdeveniment mundial com el Mobile World Congress i aprofitar la ocasió per presentar les teves novetats i fer que la teva marca es converteixi en global, planificant-ho amb antelació.

 

Planifica l’esdeveniment amb temps i compta amb els millors professionals

Darrere d’un gran moment, hi ha un gran equip. No és casualitat. De fet, desconfia de qui et “vengui” que tot és fàcil, perquè no ho és.

Diposita la teva confiança en aquella que comptin amb anys d’experiència en el sector audiovisual i sàpiguen planificar i organitzar de manera personalitzada cada projecte audiovisual. Només ells sabran explotar el màxim potencial de l’esdeveniment.

T’agradaria comptar amb el millor suport tècnic audiovisual que t’ajudi a organitzar un esdeveniment corporatiu i aconsegueixis una experiència memorable? Parlem!

EIKONOS serveis audiovisuals per a esdeveniments

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.