24 enero
participar en convenciones audiovisuales

Participar en convencions audiovisuals: l’exhibició del poder de marca

Participar en un convenció audiovisual és una perfecta ocasió per no només atreure clients, si no per treure múscul davant la competència i aconseguir altres resultats igual de beneficiosos com la possibilitat de seduir a inversors, establir socis o simplement sumar contactes a la nostra agenda empresarial.

Per això, la màxima és que siguem capaços d’estar a l’altura, resultant atractius davant d’un públic que es trobi davant de nombrosos stands. Com ho aconseguim? Mitjançant una estratègia que combini la visibilitat, capacitat d’atracció i els elements audiovisuals més sorprenents. 

Coses a tenir en compte per captar l’atenció en una convenció

A l’hora d’establir l’estratègia de marketing ferial adequada per atraure clients, inversors, etc., en una convenció hem de basar-nos en dos pilar fonamentals:

  • Comptar amb l’ajuda professional: per nosaltres mateixos podem tenir grans idees que dur a terme per cridar l’atenció a un convenció, però existeixen altres factors que només l’experiència de qui coneixen a la perfecció el sector, poden aplicar per resultar una estratègia guanyadora: des de quines són els millors elements per cridar l’atenció des de la posició adequada dins del recinte a com muntar el stand perfecte per cada fira en concret.
  • Acudir a la innovació i noves tecnologies com a reclam: el poder de marca es construeix a base de la diferenciació, de saber potencia allò que ens fa una opció guanyadora davant d’altres. Per això, en una convecció mai destacarem si ofereix el mateix que la resta de participants. Tampoc podem caure en la competició de simplement intentar ser el stand que tingui el lluminós més gran i potent, si no aquell oferta y atractiu major que uns brillants neons.

Eines que ens ajuden a captar l’atenció en una convenció audiovisual

No es tracta d’utilitzar només el més nou y atraient del mercat, si no saber combinar-ho i ser capaços de qüestionar-nos quins elements funcionen millor per a cada ocasió, d’aquí a que el primer pilar de l’estratègia que ens ajudi a exhibir poderosament la nostra marca en una convenció resideixi en l’assessoria i contacte d’una empresa professional del sector audiovisual.

D’aquesta manera, podem tenir en consideració les últimes novetats del mercat audiovisual per a que la nostra presència no només atregui clients, si no que una vegada passada la convenció, se’ns recordi. Innovacions en el món audiovisual com la realidad augmentada, elements interactius, projeccions 3D…. No quedar-nos en la superfície  i simplement dissenyar un stand atractiu: dotar-ho de contingut memorable.

Per altra banda, respecta a la resta d’elements audiovisuals, simplement hem de tenir en compte vàries possibilitats de quins equips de lloguer de primera categoria ens podrien servir per no perdre cap detalla de caràcter audiovisual e l’entorn de la convenció i, entre ells, donar amb la combinació guanyadora.

Quines mides i tipus de pantalles serviran per submergir al visitant millor en la nostra experiència audiovisual?, millor un imponent videowall o vàries pantalles de gran mides disperses?, com disposar dels equips d’il·luminació per a que destaquen per a que ajudin a mostrar el nostre producte al visitant? A EIKONOS et podem ajudar amb aquesta i altres qüestions per a que els assistents ala convencions et recordin. Parlem!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.