30 abril

Pantalles transparents per a esdeveniments: un atractiu audiovisual

La tecnologia audiovisual sembla no tenir límits. Després de l’ús de la realitat virtual i la realitat augmentada en esdeveniments o la retransmissió de vídeo en directe, entre altres tendències audiovisuals, pensàvem que el sector s’estabilitzaria en quant a la innovació de noves tecnologies.

 

Tot va canviar quan vam descobrir una de les últimes novetats del sector amb infinites possibilitats i de gran atractiu visual: les pantalles transparents per a esdeveniments.

 

En què consisteixen les pantalles transparents?

 

Es tracta de cortines de LED rígides, la construcció de les quals, permet disposar d’una relativa transparència o translucidesa. D’aquesta manera, la imatge representada sembla flotar en l’aire i s’aconsegueix un efecte visual sorprenent.

A més, ens permet veure, no només el contingut que mostra la pantalla de LED transparent, sinó que podem seguir veient el que se situa darrere d’ella.

 

“Les pantalles transparents suposen una eina innovadora, ideal per a transmetre un missatge en un format diferent i sorprenent per a l’espectador”

 

Lloguer de pantalles transparents

 

Avantatges de les pantalles transparents per a esdeveniments

 

  • Sens dubte, un dels majors avantatges és com aconsegueixen captar l’atenció dels possibles clients, al ser un format encara por reconegut.

 

  • La transparència és una de les seves característiques més evidents que, a la vegada, suposa un avantatge per a qui la utilitza. La pantalla ja no serà un obstacle, sinó que permetrà veure més enllà de les seves dimensions. A més, permet el pas de la llum, en alguns casos fins al 85%.

 

  • Les pantalles transparents ofereixen infinites possibilitats a nivell de creativitat i creació de continguts, amb efectes impactants. Fins i tot, es pot jugar amb el context que envolta a la pròpia pantalla i donar-li vida mitjançant l’ús d’animacions.

 

  • Un altre dels seus avantatges és el seu respecte pel medi ambient, amb un menor consum d’energia.

 

 

YIPLED Transparent

 

YIPLED Transparent és el fabricant líder que actualment compta amb les pantalles transparents per a esdeveniments i comerços més competitives en el mercat.

Consisteix en una cortina lleugera i semitransparent, amb una de les resolucions més altes que existeixen actualment. Ofereix 7,8mm horitzontals i 3,9mm verticals.

Compta també amb control intel·ligent (smart control) i un angle de visió més ampli.

Els seus LEDs són de tipus SMD, muntats sobre unes fines làmines transparents que mantenen equidistància entre sí.

YIPLED compta amb tres varietats de pantalles transparents en funció de les seves dimensions:

  • Jade-Screen: amb dimensions horitzontals de 1000x500mm i 500x500mm, i una transparència del 87%
  • Poster-Screen: amb dimensions verticals de 700x1000mm, 2000x1500mm i 2000x2500mm, i un angle de visió de 160°.
  • Ice-Screen: amb dimensions horitzontals de 1000x500mm i 500x500mm.

 

 

En efecte, una de les millors solucions per a captar l’atenció als nostres espectadors de la forma més efectiva és fent ús de les noves tecnologies. Amb entorns dinàmics i efectes visuals atractius, aconseguirem una experiència audiovisual de 360 graus amb la qual ens recordaran.  I les pantalles transparents per a esdeveniments responen a aquesta nova necessitat.

Si bé al tractar-se d’una nova tecnologia, el seu cost pot ser elevat, el lloguer d’equips pot ser una opció igual de vàlida que et permetrà fer ús d’aquest tipus de pantalles a un cost més accessible.

 

Busques sorprendre a la teva audiència amb els últims equips audiovisuals? Parlem!

 

Equips audiovisuals de lloguer amb EIKONOS

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.