11 marzo

Què tenir en compte a l’hora d’organitzar un esdeveniment esportiu

L’organització d’un esdeveniment esportiu és una magnífica ocasió per aconseguir notorietat ja que a Espanya l’esport és una de les aficions més extenses i amb un major nombre de seguidors i aficionats.

Un esdeveniment esportiu sol ser sinònim de diversió tan pels mateixos esportistes com pels aficionats i curiosos que s’apropen a contemplar-ho i a gaudir d’ells. Per aquest motiu des d’EIKONOS us hem preparat aquest article amb alguns consells a tenir en compte per organitzar un esdeveniment esportiu a l’altura:

1.- Busca la millor ubicació

Ens referim tan a la ubicació física com a la ubicació en el calendari: saber quan i on s’ha de celebrar. El més habitual per això és seleccionar un espai a l’aire lliure relacionat amb l’esport com un parc a un camp. Una altra opció són els pavellons i salons de congressos, per esdeveniments esportius més formals.

En quan al quan, per esdeveniments d’aquest tipus els caps de setmana són millors per assegurar una major assistència. Sigui com sigui és important tenir una previsió d’assistència per seleccionar el millor moment i el millor espai per l’esdeveniment.

2.- Organitza activitats complementàries 

Les jornades i esdeveniments esportius són exitosos perquè es pot escollir entre un ampli catàleg d’activitats, facilitant la participació d’esportites i aficionats. Per esdeveniments més formals, com una entrega de premis o una presentació, el mateix esdeveniment ja és reclam suficient pels assistents.

No podem oblidar comptar amb el personal necessari per aconseguir el millor esdeveniment: monitors, acomodadors, presentacions… Depenent del tipus d’esdeveniment esportiu necessitarem a uns o altres.

3.- Compta amb els mitjans audiovisuals necessaris 

Actualment no trobem cap esdeveniment esportiu que no compti amb els mitjans audiovisuals per fer-lo encara més cridaner, sorprenent i atractiu. Ja sigui en el Camp Nou o en el Santiago Bernabéu, o en l’entrega de premis de Fòrmula 1, sigui quin sigui l’esport en qüestió, els mitjans audiovisuals són un dels elements més importants.

En aquest sentit, podem necessitar grans projectors, pantalles led d’exterior, equips de so i il·luminació… Les opcions són quasi infinites i amb un bon servei de consultoria audiovisual podrem aconseguir un magnífic efecte.

4.- Promociona l’esdeveniment

Per aconseguir la major assistència possible necessitem assegurar-nos de que és visible pels possibles assistents. Per això internet pot ser el mitjà perfecte per dotar-lo d’aquesta visibilitat i aconseguir un major públic. Les xarxes socials, anuncis, blogs i pàgines web ens poden ajudar en aquest sentit.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.