16 abril

Les millors instal·lacions audiovisuals per a equipar comerços

Diuen els experts en psicologia que només hi ha una oportunitat per a una primera impressió i que és molt difícil de modificar pel que, davant una entrevista, cita o presentació, la nostra obligació sempre és preparar-nos degudament per a que aquesta s’aproximi el màxim possible al que busquem.

En el terreny professional, portat a marques i productes, no hi ha dubte que en molts casos comprem “pels ulls” i el com ens presenten un aparador o el packaging influeix en la percepció que estem veient de l’objecte, preu i desig.

La imatge d’una empresa ho diu tot sobre ella. Si passegem pel carrer i ens topem amb un comerç desarreglat, amb vidrieres brutes i amb dificultats per a diferenciar-se de la resta de comerços, és difícil que ens cridi l’atenció. Si ens trobem amb un altre local que compte amb una imatge de marca actual, amb un missatge i una identitat atractiva i instal·lacions audiovisuals per a comerços a la vista, és més fàcil que capti la nostra atenció i ens inviti a entrar.

Cada vegada és més fàcil veure com les grans cadenes de roba aposten per botigues grans plenes d’efectes d’àudio, amb bons equips de llum i so, especialment aquelles ubicades en el centre de les grans ciutats. Els espais inclouen, sovint, un fil musical i megafonia, enginyeria d’àudio i condicionament acústic. Pel que fa al contingut audiovisual, disposen de videowalls, pantalles, terres i cortines LEDs.

Però, quines són les millors instal·lacions audiovisuals per a comerços?

 

Audiovisuals per a comerços

 

Les millors instal·lacions audiovisuals per a equipar comerços

Tòtem interactiu. Dissenyat per a crear una connexió amb el client, mantenint una comunicació dinàmica diferent a les tradicionals que reflecteixen les imatges estàtiques. A través d’aquest sistema es donen a conèixer continguts per mitjà de pantalles LCD i/o panels LED, fent del tòtem interactiu un suport publicitari ideal.

Pantalles LED. S’ha pogut comprovar que el públic presta més atenció a la publicitat dinàmica amb missatges de vídeo, textos o fotos en moviment i és per això que és important la ubicació de pantalles de LED en els aparadors dels comerços. A través d’elles es presenta contingut de gran tamany, són molt cridaneres i perfectament visibles a plena llum i ofereixen grandàries adaptades als aparadors o finestres.

So d’ambient. T’has fixat que depenent del públic al qual es dirigeixi cada establiment l’acompanya un tipus de música? Una ràdio no serà suficient. Hem de comptar amb un sistema de so adequat per a crear l’ambient que busquem.

Monitors. Serveixen per a mostrar vídeos corporatius, imatges de passarel·la, contingut motivacional, etcètera. Son molt comuns en negocis de salut, estètica… i tots aquells on el client ha de passar cert temps en una sala d’espera o assegut.

 

Destaca sobre la teva competència cuidant fins el més mínim detall. A EIKONOS t’ajudem a treure el màxim partit a les teves instal·lacions audiovisuals per a comerços, identificant les seves oportunitats i ajustant les solucions a les teves possibilitats.

No cal ser una gran companyia per a oferir una imatge moderna i actualitzada. De fet, el coneixement personal del teu negoci i audiència, farà que la inversió que realitzis sigui molt més personalitzada i encertada. Parlem!

 

Eikonos instal·lacions audiovisuals fixes

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.