20 noviembre

Material audiovisual per a organitzar un esdeveniment esportiu memorable

L’esport aixeca passions i veure’l en directe és una afició cada vegada més estesa. No només parlem de futbol. El tenis, la F1, el baseball o els cada vegada més famosos e-games atreuen a milers de persones a cada cita. Avui en dia, existeix una enorme quantitat de negocis entorn del sector i organitzar un esdeveniment esportiu amb èxit és tot un repte. El seu públic és exigent i acostumat a un gran impacte visual, les millors pantalles, efectes, so, sincronització, contingut…

Si a la teva agenda està organitzar un esdeveniment esportiu, avui en el blog d’Eikonos et donem algunes claus per destacar.

 

Organitzar un esdeveniment esportiu i fer que sigui memorable

En primer lloc, és important destacar que darrere d’una gran cita hi ha un gran equip. L’èxit no és fruit de la casualitat sinó d’una cuidada logística que comença des del moment que es posa data a la cita i tots els mesos que segueixen. Per on començar?

 

  • Consultoria: En primer lloc, assessora’t d’experts en muntatge d’esdeveniments esportius. Els esdeveniments han de sortir perfectes, qualsevol error en imatge, en so, en control, en organització, en seguretat… qüestiona tot el treball realitzat. I vols enviar al trast tot l’esforç humà i econòmic per no haver-te anticipat? A Eikonos tenim més de 20 anys d’experiència i brindem molt més que la nostra experiència tècnica. Els serveis corresponents, com la creació de continguts, la visualització 3D, After Effects i la gestió de projectes, també formen part de les opcions.
  • Innovació: Apostar per la tecnologia t’ajudarà a impactar al teu públic. No serveix fer el mateix que la resta, per ser el millor cal sorprendre. A Eikonos estem a l’avantguarda del mercat. Digues quin és el teu somni i el convertirem en realitat.
  • Solucions audiovisuals: compta amb les millors solucions en imatge i en so en tot moment. Per a això no és necessari que hagis de fer grans desemborsaments perquè el lloguer d’equips tècnics et facilitarà l’accés als últims models i només pagaràs per ells quan realment els necessites. El millor és que evitis acumular material que pugui quedar-se obsolet de forma ràpida sense gairebé haver-li tret partit.
  • Suport: Finalment, res seria igual sense un equip humà capaç de garantir l’èxit de l’esdeveniment en tot moment. No t’arrisquis a donar el tret de sortida del teu esdeveniment; compta amb la cobertura de tècnics de so que estan presents fins a la finalització del mateix. Mai saps quan els necessitaràs.

 

A Eikonos tenim un equip tècnic atent i implicat amb cada projecte. Més de 20 anys d’experiència és el que podem oferir-te. Saps en què es tradueix? En seguretat i la confiança de transformar un concepte o idea en un gran projecte.

Busques un partner que t’acompanyi en el camí a l’hora d’organitzar un esdeveniment esportiu? Parlem!

 

EIKONOS serveis audiovisuals per a esdeveniments

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.