21 marzo

Grans pantalles per fires: del videowall al LED

Sigui per un esdeveniment corporatiu, una fira o congrés, sabem la importància d’impressionar al públic solucions audiovisuals i instal·lacions que siguin atractives. Volem la imatge perfecte, amb el contingut perfecte, amb el contingut perfecte i que la resta del món rebi el missatge tal i com el volem transmetre.

Per això, no podem conformar-nos amb escollir grans pantalles per fires cares, si no les millors en funció de dos factors: la mida que necessitem i la distància de visió disponible. En aquest sentit, el videowall i la pantalla LED suposen dos opcions perfectament vàlides en funció d’aquests dos factors, que determinaran quina és la més adequada.

Segons la distància

Com diem, la distància del visionat entre la pantalla i l’ull humà ens dirà quina pantalla resultarà més eficient.

Per distàncies més curtes, el videowall és més adequat ja que presenta una definició d’imatge de gran qualitat. Avui en dia, la seva resolució és Full HD.

Pel contrari, si la distància és major és preferible la pantalla LED. De fet, són les més utilitzades en grans espais oberts, precisament per aquesta visió que ens ofereix a varis metres de separació entre el contingut visual i nosaltres.

 

Segons la mida

La dimensió de la pantalla que necessitem és el segon aspecte a considerar.

Si necessitem una de gran mides, la pantalla LED serà la opció ideal.

En relació a l’apartat anterior, donada que la seva visió és més òptima es veu a llargues distàncies, serà necessari també que la mida sigui més gran. I és que els seus mòduls permeten que no hi hagi limitació de la seva mida. Si penses en gran, penses en LED.

Per altra banda, els videowalls també consten de mòduls, però sí existeix una limitació de mida. Si el teu espai a la fira és reduït, però vols assegurar una bona defició, el videowall serà el teu aliat.

Les particularitats del videowall i les pantalles LED

Més enllà de la seva aplicació en cada una de les situacions que hem plantejat, aquestes dues pantalles presenten algunes característiques diferencials.

Pantalles LED

Una de les seves característiques és la flexibilitat que ens ofereixen els seu panels i la mida reduïda de les seves peces per donar-li forma i crear corbes o formats poc comuns i jugar amb la creativitat.

També tenen molta més llum i els seus resultats són excel·lents en condicions lumíniques adverses, sent ideals per espais exteriors o interiors amb molta llum ambiental.

Videowall

Tot i que les pantalles LED poden resultar més versàtils, amb el videowall segueix sent una eina molt útil i creativa en entorns expositius com els stands, ja que pots també huir del styandard de pantalla rectangular creant mosaics, generant així un valor afegit.

Quina és la tendència?

Actualment, el mercat tendeix a utilitzar més les pantalles LED abans que el videowall ja que la tendència és tenir més superfície coberta amb contingut audiovisual i la pantalla LED et permet fer-ho de forma més fàcil.

A EIKONOS oferim la millor tecnologia per a tot tipus de fires i congressos, sent referents en el sector amb més de 30 anys d’experiència. Si tens dubtes sobre quina pantalla escollir en el teu pròxim projecte, els nostres especialistes estaran a la teva disposició per oferir-te els millors resultats. Parlem!

 

EIKONOS recursos audiovisuals per a stands

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.