04 julio

Espais singulars per organitzar un esdeveniment corporatiu exclusiu

Quan la nostra empresa vol donar a conèixer al seu públic un nou producte o marca, ha de buscar un format innovador amb el que presentar-lo per deixar un impacte emocional a l’audiència. 
Organitzar un esdeveniment corporatiu ha de realitzar-se en base una planificació i metodologia clara per aconseguir realment l’objectiu empresarial que busquem. 

 

La importància de trobar un vincle entre l’espai i el producte

A la vegada que definim els objectius, el concepte, el pressupost disponible i l’escaleta, un dels passos més importants, i a vegades de major dificultat, és la de trobar l’espai idoni per al producte que anem a presentar. Pot sembla irrellevant, però l’entorn també aporta valors de manera indirecta, potencia els que ja formen art del producte i fan que tingui sentit.

Així, si la nostra marca s’identifica amb una estètica més cosmopolita i urbana, un espai d’inspiració industrial com Hidden Factory o una fàbrica com l’Antiga Fàbrica Moritz de Barcelona poden ser una bona opció.

Fes una llista d’aquells valors pels que destaca el teu producte o servei i fes-los coincidir amb els valors que transmeten els  espais que més creguis que s’ajusten a la teva filosofia empresarial per a finalment escollir el que tingui un major vincle. Després, la logística i el pressupost segurament t’ajudaran a escollir.

 

Cas EIKONOS: Gala de les Estrelles del Futbol Català a la Fàbrica Damm

La Federació Catalana de Futbol va confiar en l’experiència d’EIKONOS en el món dels esdeveniments audiovisuals, col·laborant així una vegada més en les últimes edicions de la Gala de les Estrelles del Futbol Català,

organitzat per Estrella Damm en la seva reformada Antiga Fàbrica Damm, actualment espai dedicat a esdeveniment corporatius, mercats de disseny i art, i tot allò que correspongui als valors de la nova cultura jove barcelonina.

Durant aquella nit es van entregar els premis de les diferents categories de futbol i futbol sala (tan masculí com femení), a més dels especials premis als millors jugadors, entrenadors i àrbitres.

El nostre rol en l’esdeveniment va ser el lloguer i el muntatge d’una pantalla LED d’unes dimensions de 5×3 metres, formada a partir de 60 mòduls LED de 2.6mm de resolució, creant així un suport audiovisual perfecte per a que els assistents poguessin veure en alta definició els vídeos dels premiats, així com el contingut gràfic que acompanyava la cerimònia. Aquest suport va ser coordinat amb el processador d’imatge Folsom i vam aconseguir gestionar la composició final de tot el desplegament audiovisual amb èxit mitjançant l’emissió de vídeos, imatges i diferents presentacions.

Tan l’espai, com les solucions audiovisual van respondre a la perfecció al concepte principal de l’esdeveniment corporatiu, creant un escenari estel·lar per les icones del Fútbol actual.

Els nostres més de 30 anys d’experiència en el sector audiovisual ens permet col·laborar en l’organització d’esdeveniments corporatius com aquest i demostrar que el nostre equip tècnics i material audiovisual està totalment preparat per a que puguis realitzar un dels millors esdeveniments o presentacions de producte o servei.

Necessites ajuda per tronar un espai singular amb encant i una tecnologia innovadora que respongui i presenti a la teva marca tal i com es mereix? Parlem!

Eikonos lloguer d'equips audiovisuals per a esdeveniments

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.