24 febrero

Equips fonamentals pels teus esdeveniments (II): equips d’il•luminació

Com sempre diem en el nostre bloc, l’èxit d’un esdeveniment audiovisual resideix en molts factors. Tot i així, actualment tota la part visual té especial importància ja que és la que es pot generar un major interès en els espectadors i visitants. Per aquest motiu és necessari prestar especial atenció en els equips audiovisuals que s’utilitzaran i quines funcions compliran.

En el nostre primer article sobre equips fonamentals pels teus esdeveniments comentem la rellevància que té el material audiovisual com els equips de microfonia i so per facilitar la transmissió del missatge al públic. En aquesta segona publicació sobre el tema comentarem un altre dels recursos més importants que no poden faltar en qualsevol esdeveniment audiovisual que precisi: els equips d’il·luminació.

L’atenció pels detalls pot marcar la diferència entre un esdeveniment normal i un extraordinari, i la il·luminació va molt més enllà que posar un foco sobre l’orador. A més això també serveix per crear ambient, per mostrar informació, per cridar l’atenció als assistents…

Com treure el màxim profit als equips d’il·luminació del teu esdeveniment

Els equips d’il·luminació han evolucionat molt des dels fluorescents de tungsteno i els halògens incandescents. La il·luminació per esdeveniments audiovisuals ha progressat més enllà de la imaginació i aquests són alguns consells per aconseguir un esdeveniment extraordinari:

Els LED són unes deu vegades més eficients que el seu equivalent de tungsteno. Això significa deu vegades menys electricitat per produir el mateix nivell de brillantor i una major durabilitat. A més de la seva brillantor i color es poden controlar electrònicament mesclant els colors primaris per aconseguir qualsevol altre, sense accessoris ni material extra.

El resultat és professional i sorprenent digne de les grans empreses multinacionals. Fer-lo servir en un esdeveniment audiovisual és tot un encert no només a nivell econòmic si no a nivells també de possibilitats i resultats.

Per altra banda, degut a la multitud d’equips disponibles i a la infinitat d’opcions que es poden aconseguir amb la il·luminació convé fer-se algunes preguntes per definir el nostre esdeveniment audiovisual i enfocar l’eficiència dels equips d’il·luminació en aconseguir-lo.

  • El resultat és professional i sorprenent digne de les grans empreses. Què volen transmetre?, quins colors encaixen millor per transmetre aquest missatge?
  • Quin equip d’il·luminació hem d’utilitzar?, com podem fer-lo servir?
  • Què volem destacar en l’esdeveniment?
  • Amb quins mitjans comptem per sorprendre als assistents?

Per donar una resposta a aquestes preguntes sempre serà recomanable acudir a professionals del sector audiovisual per rebre el millor assessorament, noves idees i en definitiva, conèixer de primera mà què accions resulten més efectives. Des d’EIKONOS us animem a que ens envieu els vostres dubtes i estarem encantats d’ajudar-vos.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.