11 enero

Elements audiovisuals en el decorat: esferes de projecció

El decorat té molt a dir. Aconseguir captar al públic, al esperar amb propostes diferents i creatives és un repte que de la mà de les noves tecnologies i creacions audiovisual es transforma i es supera de manera constant.

Vestir els escenaris d’una forma creativa, útil i amb sentit és una màxima que es compleix al peu de la lletra amb la incorporació d’elements interessants com les esferes de projecció, les taules interactives o els Dreamoc, entre altres possibilitats. Diferents propostes professionals, cada una amb els seus atractius capaces d’avivar la comunicació amb l’espectador i multiplicar les seves sensacions.

Les impactants possibilitats de les esferes de projecció

Els treballs en decorats en el que s’han incorporat esferes de projecció han guanyat importants posicions. Aquest tipus d’elements van molt més enllà de convertir-se en suports de visualització de continguts audiovisuals per crear entorns propis i integrats, en els que les creacions i el llenguatge que s’empra forma part d’un tot.

Pel seu impacte visual i les seves amplies possibilitats com a suport capaç d’arrancar sensacions a l’espectador, les esferes de projecció són un reclam cada cop més present en el decorats adaptats a les presentacions d’espectacles, cites televisives o esdeveniments directes a deixar al públic amb un bon sabor de boca a base de creativitat.

De la mateixa manera, aquest tipus de suports són una plataforma perfecte per mostrar publicitat o el que un desitja, ja que es pot adaptar i reproduir qualsevol contingut. Una peça capaç de mudar i adaptar-se als espais més diversos, ja sigui un stand firal o un establiment comercial aportant aquesta nota diferent a una presentació de producte, esdeveniment corporatiu, etc.

Suports que activen la creativitat i la participació de l’espectador

La incorporació dels elements audiovisuals en els decorats ha trobat també un gran aliat en altres suports com les taules interactives. Es tracta de propostes amb un alt contingut tecnològic i visual que multipliquen les possibilitats de connectar amb el públic. Una fórmula en la que comptar amb professionals en la creació de continguts i la gestió de materials és clau per aconseguir uns resultats mesurats al mil·límetre, on empreses amb un llarg recorregut com Eikonos tenen molt a dir.

Suports com les  taules interactives funcionen com un dard directe al espectador, dissenyat per incitar-lo a participar, col·laborar i formar part de l’esdeveniment o espectacle

La integració en els decorats d’aquests elements és un encert a l’espectador, dissenyant per incitar-li a participar, col·laborar i formar part de l’esdeveniment o espectable. Es tracte de suports que giren al voltant de creacions i mecanismes d’ús molt intuïtiu i de tipus fàcil amb possibilitats d’ús per una o vàries persones. Una proposta que ha tingut molt eco en el camp de l’educació, en les sales d’exposicions o a les fires per exemple, com plataforma perfecta per facilitar l’aprenentatge i la presentació de continguts.

Las mesas de protecciones, al igual que las esferas de proyección ofrecen un atractivo a la decoración audiovisual

La magia creativa llega a los decorados a golpe de hologramas

Y dentro de esta lista de vanguardia y creatividad para multiplicar las posibilidades de los decorados tienen también un hueco principal propuestas como el Dreamoc. En este caso se trata de una vitrina holográfica robusta y transportable que combina el producto físico inanimado con la creatividad.

La pirámide es capaz de proporcionar contenidos de gran realismo, en 3D llenando el espacio que los alberga con presentaciones de imágenes que casi recuerdan a películas como la más que popular Guerra de las Galaxias. Un soporte perfecto con el que sumar activos a los decorados con piezas integradas en la escena que hablan con voz propia.

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.