08 marzo

Eikonos al Mobile World Congress, la fira del sector per excel•lència

Més de 107.000 persones han assistit a la última edició del Mobile World Congress, la fira més gran del món de la indústria del mòbil i les tecnologies digitals. En primera persona hem viscut el procés pel que tota fira està sotmès: muntatge de stands, obertura, multitud de persones, presentació de les últimes novetats tecnològiques en stands, etc.

Si vols conèixer quina ha sigut la nostra participació en el MWC 2018 t’animem a seguir llegint aquest article.

Un any més al stand de NEC

NEC és una empresa líder en la integració de tecnologies de avantguarda en informàtica, xarxes i software. Des de fa més de 100 anys, proporciona solucions per promoure la seguretat, eficiència i igualtat de la societat.

Per quart any consecutiu, ha confiat en nosaltres per cobrir totes les seves necessitats audiovisuals i xarxes informàtiques del seu stand de 1.000m2 en el MWC.

El stand estava dividit en dues zones. La primera d’exposició, comptava amb un equip de so 5.1. a base de NEXO PS10 i LS500, una pantalla LED Unilumin 2.6mm de 4.5×2.5metres i 11 cabines amb 43 monitors NEC sèrie V per ampliar la informació dels productes.

A la segona àrea hi havíen 14 sales de reunió completament equipades amb monitors NEC de 42” i 65”.

En total hi havien 300 punts de connexió de xarxa pels continguts, internet, control d’accés al stand i reserva de sales, i 70 portàtils distribuïts per tot el stand. També comptaven amb quatre tècnics d’assistència diària per satisfer les necessitats del client.

 Dicom Events, una de las agències que ha confiat en nosaltres

Dicom Events, agència de comunicació, disseny i esdeveniments, ha confiat en nosaltres per ser el seu proveïdor en varis projectes del Mobile World Congress.

Ooredoo

Empresa internacional de comunicacions que opera en més de 10 països d’Orient Mitjà, Nord d’Àfrica i Sudest d’Àsia. Ofereix l’experiència líder de dades a través d’una àmplia gama de continguts i serveis mitjançant les seves avançades xarxes de dades mòbils i fixes tipus data-centric.

Hem proporcionat dos pantalles LED, un videowall de 2×2, kinetic balls, monitors, ordinadors, tablets, assistència tècnica, sonorització del stand i les conferències que es desenvolupaven en el mateix.

     

LoRa Alliance

Associació sense fins de lucre que els seus membres col·laboren i comparteixen experiències per promoure el protocol LoRa WAN.

Hem subministrat, instal·lat i assistit tècnicament els mitjans audiovisuals del stand.

    

Mobile World Capital Barcelona

Iniciativa que impulsa la transformació mòbil i digital de la societat, que acull el Mobile World Congress i organitza el 4 Years From Now.

Hem subministrat, muntat i assistit tècnicament el stand amb la pantalla de LED central, un videowall interactiu i varis monitors distribuïts per tot el stand.

       

Gardens

GSMA habilita zones de restauració i networking a l’aire lliure durant les edicions del MWC anomenades Gardens.

En aquest cas, hem subministrat, instal·lat i assistit les pantalles LED i els monitors per a les zones dels diferents sponsors.

     

Proveedores de equipos audiovisuales

Els stands de Fira Gran Via volien destacar de la resta i un recurs per aconseguir-ho eren els equips audiovisuals. Per aquest motiu, hem rebut i servit vàries peticions de lloguer de material audiovisual de clients, que desafortunadament  no podem revelar per temes de privacitat, com pantalles LED, videowalls, pantalles tàctils, múltiples sistemes de reproducció com Watchout i equips de so.

El personal tècnic

Disposar de material audiovisual d’última generació que ofereixi una experiència òptima és bàsic, però comptar amb els millors professionals que sàpiguen utilitzar aquests equips i s’impliquin en els projectes és imprescindible.

Després de mesos de treball en els diferents stands pel Mobile World Congress, hi ha hagut desenes de persones implicades que han donat el millor de cada una d’elles. Un equip cohesionat i compromès ha permet aconseguir un resultats excel·lents, quedant els clients molt satisfets amb el resultat final dels stand i de la implicació del nostre personal.

 

A EIKONOS som experts en complir amb les necessitats dels nostres clients, especialment quan es tracta del lloguer d’equips i assistència tècnica per stands. Busques monitors, pantalles LED, videowalls… pel teu pròxim esdeveniment o stand? Parlem!

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *