16 octubre
Empresa de audiovisuales en Barcelona

EIKONOS, empresa de solucions audiovisuals des de 1984

Estem en un dels mesos més punters en esdeveniments, fires i presentacions, per no parlar del Nadal, ja a la volta de la cantonada. Quan toca contractar una empresa especialitzada en el lloguer d’equips audiovisuals, hem de recordar que la clau per a l’èxit es troba en tenir a mà tota la informació possible de la mateixa, concentrant-se no només en el preu del servei, sinó d’igual forma en la qualitat del mateix.

Trobar una empresa d’audiovisuals a Barcelona requereix d’un temps de dedicació, però res millor que confiar en les que més experiència tenen.

A EIKONOS oferim les solucions més avençades del mercat, conjuntant les últimes tendències i un equip humà amb gran bagatge a les seves esquenes.

 

34 anys d’experiència audiovisual al servei d’empreses i agències

Mai està de més explicar-vos una mica més de nosaltres. EIKONOS neix el 1984. Eren temps molt diferents, però existia una necessitat que vam saber identificar ràpidament. Les empreses necessitaven a tècnics i experts que els assessoressin en conferències, congressos i reunions de negoci. I allà estàvem nosaltres, convertint-nos ràpidament en una de les primeres companyies en oferir el servei de lloguer d’equips audiovisuals.

Amb el pas del temps es va poder constatar que això era una oportunitat de negoci, raó per la qual EIKONOS va seguir creixent. Al lloguer es van sumar els serveis audiovisuals globals, cobrint aquests des de l’assistència tècnica en platós per càstings fins a l’assistència tècnica audiovisual per a diferents tipus d’esdeveniments.

 

Compromís EIKONOS

EIKONOS té un compromís molt arrelat a la creativitat i la innovació. No és casualitat, donat que comptem amb un equip dels millors professionals que amb el temps s’han anat guanyant la confiança del mercat i la fidelització dels clients.

L’afany per estar a l’avantguarda i oferir sempre les millors solucions per a cada projecte ens impulsava a seguir incorporant noves tecnologies de forma constant, no només per estar al dia, sinó també per respondre al llenguatge dels nous usuaris, cada vegada més acostumats a l’entorn audiovisual.

Fins a dia d’avui, hem treballat en una infinitat de projectes oferint diferents serveis audiovisuals: instal·lacions fixes, efímeres, esdeveniments, stands, postproducció i vídeo; creació de continguts, realitzacions en directe, suport tècnic…

Per citar alguns dels projectes en els quals ha col·laborat EIKONOS, destaquem la col·laboració amb programes de televisió de gran repercussió com La mañana de la 1; esdeveniments per a marques conegudes com Pronovias, FC Barcelona, i congressos coneguts mundialment com el Mobile World Congress de Barcelona.

 

El nostre objectiu és afegir valor a les teves idees combinant tecnologia d’avantguarda i professionalitat. La nostra passió per la imatge i el so demostren la nostra capacitat com a empresa d’audiovisuals de transformar petites idees en grans projectes amb vida.

Amb EIKONOS, tot el que t’imaginis per al teu esdeveniment es pot fer realitat. No ho demoris més… Parlem!

 

EIKONOS serveis audiovisuals per a esdeveniments

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.