27 agosto
diseño gráfico contenido audiovisual

Disseny gràfic aplicat a la creació de continguts audiovisuals

El vídeo és un model de creació de continguts audiovisuals que resulta molt atractiu. Cada vegada més s’utilitza en entorns socials, esdeveniments i presentacions però, tampoc pot faltar en aparadors o comerços, on és comú veure’l integrat dins de l’estratègia de màrqueting i comunicació.

Té un gran poder d’atracció, és capaç de despertar emocions i crear una ràpida connexió emocional amb l’audiència.

Per aquest motiu els continguts audiovisuals són una de les millors formes de persuadir als clients. Sigui quin sigui el nostre negoci, comptar amb coneixements de disseny gràfic per a la creació de continguts audiovisuals ens ajudarà, si no a realitzar les creativitats, a entendre’ns millor amb el freelance o agència que contractem per a que s’encarregui de les campanyes.

Un bon disseny gràfic genera una bona imatge de la teva marca

El disseny facilita crear missatges específics per a grups d’audiència. A través d’ell podem utilitzar la tipografia, el color, il·lustracions, imatges, vídeos, textos… adequats per a cada target. Així podem fer arribar un mateix producte amb diferents creativitats aptes per a cada edat o tipus de consumidor.

No utilitzarem el mateix context per a un grup d’edat sènior que per a adolescents. Els gustos estètics de tots dos grups no tenen res a veure, per la qual cosa, la personalització serà la base de l’èxit de la inversió publicitària que realitzarem.

De fet, vivim envoltats de disseny gràfic. El veiem en tot tipus de formats a la TV, mitjans de comunicació, revistes i internet. Rebem tants impactes al dia que no som conscients del fet de que la nostra mirada es dirigeixi a un determinat punt depèn de l’ús d’una determinada paraula o color utilitzat que ha fet que la decisió de compra es decanti per un determinat producte i no la competència.

Però no tot serveix. És més, si en comptes d’aconseguir l’efecte desitjat ens conformem amb un mal disseny o deixar-lo en mans d’aficionats, la nostra marca es pot veure danyada amb conseqüències importants. Només tenim una oportunitat per a causar una primera impressió i no hi ha lloc per a l’error.

Elements gràfics que són tendència

Un dels motius pels quals val la pensa contractar a un equip d’experts en disseny gràfic com Eikonos, és la capacitat de creació de continguts audiovisuals de tendència que ofereix al públic.

Estar sempre a la última no és fàcil, però si és possible quan externalitzem aquesta responsabilitat a una agència amb experiència. Així podrem crear:

  • Continguts en text per a web i blog
  • Vídeos per a fires, esdeveniments, canals corporatius i xarxes socials
  • Grafisme per a pantalles i LEDs
  • GIFs per a social media
  • Infografies per a explicar procediments complexes de forma senzilla o per a il·lustrar el nostre contingut a altres plataformes
  • Podcast per a l’audiència interessada a formar-se o aprendre només en format àudio sense dependre del vídeo
  • Contingut interactiu, que es pot utilitzar en pantalles, exposicions, museus, congressos i tot tipus d’esdeveniments.

Vols més informació?

Parlem!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.