05 junio

Com preparar la participació de la meva empresa en una fira de negocis?

Actualment, la participació d’una empresa en una fira de negocis és un factor important a l’hora de captar clients i donar a conèixer a la companyia, els seus productes i/o els seus serveis.

Les empreses tendeixen a organitzar aquestes fires de negocis durant mesos ja són un aparador perfecte pels diferents sectors davant d’experts, altres empreses, analistes, mitjans de comunicació… Per això és important tenir un stand corporatiu atractiu, participar en conferencies, fer-se notar cap a bé en l’esdeveniment…

L’organització i planificació d’aquestes fires de negocis és clau per aconseguir resultats existosos. Per això, des d’EIKONOS us deixem alguns consells per preparar l’assistència de la vostra empresa en una fira de negocis.

1.- Involucra’t en l’organització:

En moltes d’aquestes fires s’organitzen conferencies i debats entre els assistents i els professionals. És convenient prendre partida i participar de forma activa amb tal d’augmentar l’abast de l’empresa. També pots informar-te i inscriure’t com a conferenciant per ser tu qui portes les rendes.

Això proporciona una gran oportunitat per discutir i explicar com la teva empresa pot ajudar a la resta d’empreses o als visitants, donant a conèixer nous serveis i productes a líders de la indústria. Algunes conferencies poden atreure als mitjans de comunicació i la participació d’aquests debat poden afegir credibilitat a la teva marca i brindar l’oportunitat de deixar petjada enter els assistents. 

2.- Participa en els esdeveniments i conferències de la fira de negocis

Un dels errors més grans que cometen els expositors que assisteixen a una fira de negocis és no aprofitar totes les oportunitats que ofereixen com el poder interactuar amb personatges de referència en el sector claus per donar a conèixer l’empresa.

Si la teva empresa està en un esdeveniment on es troben distribuïdors, experts o altres professionals, cal aprofitar l’oportunitat per fer networking amb ells. És una bona forma de mostrar el teu interès en aprendre més de a prop les seves necessitats i fixar un punt de partida i treballar junts en el futur.

3. No oblidis el contacte amb els mitjans de comunicació!

Algunes fires aconsegueixen atreure alguns mitjans de comunicació, i altres poden captar l’atenció de centenars.

Un esdeveniment com el Mobile World Congress que es celebra anualment a Barcelona atrau a periodistes de tot el món que cobreixen totes i cada una de les conferències, expliquen totes les novetats que es presenten i fan cròniques diàries de l’esdeveniment.

És fonamental comptar amb un dossier de mitjans preparar per periodistes i posar-lo en el teu stand corporatiu de forma accessible, també en la sala de premsa i per descomptat, portar una còpia sempre a sobre.

Les empreses s’esforcen molt per participar en una fira de negocis, i aquests requereixen un treball constant des d’abans de la celebració de l’esdeveniment fins després, un cop ha finalitzat. Amb el fi de maximitzar la teva exposició, és important que t’involucres tan com puguis per a que l’esdeveniment resulti el més beneficiós possible per a l’empresa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.