03 febrero

Com arribar a més audiència en el teu stand o instal•lació corporativa en fires

Com atreure als visitants al teu stand? Generalment, els organitzadors de les fires s’encarreguen d’atreure visitants a l’esdeveniment, però tu, com expositor, també pots realitzar algunes accions per aconseguir-ho.

Una vegada inscrits a la fira, tindràs eines i alguns trucs per aconseguir una major afluència de públic i aconseguir un major retorn de la inversió realitzada. A ningú se li escapa que participar en un esdeveniment d’envergadura com el Mobile World Congress, en el que col·labora EIKONOSrequereix un gran pressupost, que les empreses estan disposades a assumir degut als beneficis que els hi aporta. Aquí us deixem alguns consell que us poden resultar útils per arribar a més audiència en el teu stand o instal·lació corporativa en fires

1. Prepara un stand o instal·lació corporativa en fires adequats

Aquest stand ha de ser adequat en quan a disseny i al material audiovisual que necessites per arribar de forma òptima als visitants. L’equip audiovisual ha d’estar en consonància amb l’espai per oferir un punt de trobada entre la nostra empresa i els futurs clients.

És necessari pensar quins recursos audiovisuals en fires necessitarem (projectors, videowalls, pantalles interactives…) i com volem transmetre el nostre missatge. Això ens ajudarà a definir quins espais necessita el nostre stand.

En aquest sentit, és convenient oferir en el nostre stand una estació de treball. Allibera espai per oferir als visitants un lloc on tinguin accés a una connexió a Internet i a energia elèctrica. Els hi donarà la oportunitat de recuperar l’alè amb certa tranquil·litat, inclús de fer alguna feina; i tot en un espai personalitzat que el submergeixi en la nostra marca i en el missatge que volen transmetre. Pot semblar una qüestió menor, però segur que els assistents ho agraeixen.

2. Ofereix coneixement organitzadament

És una estratègia efectiva si s’aborda de manera intel·ligent que genera importants oportunitats de negoci, especialment en un context B2B. Es pot oferir planificadors, agendes, llibres electrònics, informes, etc.

El contingut digital és igual de vàlid i a més permet obtenir les dades de contacte de les parts interessades per enviar la informació sol·licitada a través d’un correu electrònic, per exemple.

3. Anuncia’t a la app de l’esdeveniment

Comparar espai publicitari en l’aplicació de l’esdeveniment pot ser un factor important per remarcar la presència de la teva empresa en el mateix i aconseguir atreure visitants. En funció de l’esdeveniment, aquesta acció pot resultar més o menys costosa, però acostuma a ser efectiva.

Cada vegada més esdeveniments disposen d’aplicacions amb tot tipus d’informació, i anunciar-te en elles et posarà en el centre del teu mercat objectiu. Cal assegurar-se de tenir el millor espai publicitari i un missatge atractiu.

4. Organitza un Tweetup

Si tens una comunitat important en Twitter, organitzar un Tweetup t’ajudarà a incrementar-la- Es tracta de convocar a través de twitter als teus seguidors per realitzar una trobada en persona, per exemple, durant l’esdeveniment en el teu propi stand. A més de conèixer als teus seguidors, és una bona manera de causes una magnífica impressió i d’aconseguir oportunitats de negoci o nous clients.

5. Prepara una miniconferència

Oferir un petit seminari, curt, d’uns 10-15 minuts és una bona forma d’atreure públic al teu stand. Si el stand és petit, serà tan senzill com habilitar un petit espai amb unes cadires, un micròfon i un altaveu. En el cas de stands més grans, es pot preparar una sala perfectament condicionada per això amb tot el material audiovisual necessari.

Amb aquests consells aconseguiren una major afluència de públic al nostre stand i captarem l’atenció dels assistents. A EIKONOS t’ajuden a preparar un stand amb tot l’equipament audiovisual necessari per fer arribar el teu missatge de la fomra més adequada. Parlem!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.