28 mayo
cómo organizar un roadshow

6 claus per a organitzar un roadshow per a la teva marca

Una de les regles d’or del màrqueting és “estar on està el nostre objectiu” i el roadshow (tour promocional) forma part de les activitats que potencien l’empatia i faciliten la connexió amb els clients.

Estar junt a la nostra audiència genera un clima inigualable, difícil d’aconseguir amb qualsevol altre format de comunicació. L’objectiu del roadshow és atraure l’atenció de la gent abans, durant i després d’un esdeveniment.

Tots ho tenim en ment i pot ser molt interessant incloure en el nostre pròxim pla d’actuacions però, com organitzar un roadshow en un oceà d’ofertes comercials i marques on cada dia és més difícil destacar?

Com organitzar un roadshow per a aconseguir objectius de marca

Objectius. Es fa impossible començar una activitat promocional si no es té clar el que es busca. Per això és tan important la planificació detalladament. Inclou identificar els missatges a comunicar, cuidar els fullets i/o l’ocupació de la via pública en els diferents municipis pels quals passarà el tour. Tanmateix, s’han d’identificar les àrees a on el target es trobi més concentrar i com ens aproparem a ells. És més fàcil si confies en un proveïdor especialitzar en activitats de field marketing.

organizar un roadshow

Team Leader: ens referim a l’ambaixador de la marca i persona que la representa durant la gira des de tots els punts de vista. Ha de tenir les habilitats necessàries, així com saber gestionar la classe d’activitat que s’estarà duent a cap durant el recorregut. La seva tasca és informar de l’esdeveniment i actuar com a mediador entre e client final (o potencial) i l’empresa.

Staff: el personal ha de conèixer a la perfecció totes les activitats que es realitzaran. No obstant això, val la pena fer una bona selecció i que mostrin obertament la seva vinculació amb els valors de la marca, els seus productes i/o serveis i els missatges de comunicació, entre altres.

Material corporatiu: es recomana comptar amb merchandising. No regalis detalls que passin desapercebuts, no vulguis tirar els diners. Com qualsevol canal de màrqueting, els elements corporatius que utilitzem per a regalar han d’apropar-nos al client de la forma correcta i generant l’experiència adequada. Un bon detall és un bon record.

Càtering: no hi ha un bon roadshow que es preï sense el seu apetible càtering. Sigues generós i adequa la teva proposta a l’edat, moda i expectatives de la teva audiència. El públic pot ser molt divers així que tingues en compte variants com menjar vegetarià, sense gluten i amb control d’al·lèrgens. 

Equip tècnic: res d’això serà possible sense un equip tècnic preparat que garanteixi que l’execució del roadshow sigui impecable. En Eikonos contem amb professionals amb dècades d’experiència en aquesta línia, tant en matèria de suport audiovisual per a roadshows, com en assistència tècnica durant tot l’esdeveniment, lloguer d’equips, muntatge, etcètera.

Ara que ja saps com organitzar un roadshow per a promocionar el teu negoci, només et queda incloure-ho en l’estratègia de màrqueting. Vols un pressupost personalitzat i una proposta adhoc per al teu projecte? Parlem!

EIKONOS serveis audiovisuals per a esdeveniments

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.