16 febrero

Els avantatges de l’ambulant: remolcs amb pantalla LED per esdeveniments

Quan una empresa, organització o institució es planteja organitzar un esdeveniment, hi ha molts aspectes tècnics i logístics a considerar. Una bona planificació serà de gran utilitat per a que una activitat aconsegueixi l’èxit desitjat. I per això el millor és tenir en compte tot allò que pugui fer-nos més fàcil el treball i s’austi a les nostres necessitats, una cosa que moltes vegades passa per solucions senzilles però efectives. Per això, és interessant valorar opcions com  els remolcs amb pantalla LED per esdeveniments al aire lliure, ja que ofereixen una sèrie d’avantatges com a equip ambulant.

Exteriors: la localització no és un problema 

Si optem per dur a terme l’esdeveniment a l’aire lliure gaudirem de grans avantatges com el efecte “crida d’atenció” a la gent del carrer si els nostres objectius són la visibilitat i l’atracció del públic. Si per una altra banda volem que l’esdeveniment sigui privat, crearem restriccions d’accés amb pilons o altres elements mobiliaris.

Gràcies a l’existència d’equips portàtils podrem escollir entre una gran varietat de paisatges o fons sobre els que realitzar el nostre esdeveniment. Des de places històriques fins a entorns naturals, passant per instal·lacions esportives. En tots aquests podrem fer ús dels remolcs amb els que disposar d’una pantalla LED que pot tenir gran varietat de funcions en l’activitat: el seguiment detallat en una conferència, vídeos promocionals en esdeveniments esportius, presentacions de productes, etc. Així doncs, si optem per aquesta classe d’equipaments tindrem molta més llibertat a la hora d’escollir el lloc de la realització del nostre esdeveniment.

A més a més, aquest tipus de pantalles LED està especialment indicat per exteriorsLa seva visualització serà òptima independentment de la llum solar. Això és especialment important ja que resulta vital que l’esdeveniment es pugui seguir de manera nítida i a temps real. Una qüestió que incidirà directament en la repercussió que tingui en els medis de comunicació i en les xarxes socials.

Pràctic i fàcil de muntar

El remolc amb la pantalla LED té una pantalla mòbil outdoor de 10mm i la seva mida és de 3,84 x 2,56 metres proporcionant així un gran camp de visió per facilitar als assistents la visualització de la pantalla en qualsevol lloc en el que s’ubiqui. També compta amb una rotació de 360º que permet el gir total de la pantalla per adaptar-se en cada situació.

Com té un generador propi, no és necessari disposar de cap presa de corrent, un altre avantatge que ens farà més lliures a l’hora d’escollir d’ubicació de la pantalla en l’esdeveniment. Una localització que a més, gràcies a la facilitat de transport, pot variar al llarg del desenvolupament de l’activitat.

Un altre avantatge dels remolcs amb pantalla LED per esdeveniments consisteix en la facilitat i rapidesa en el muntatge, ja que només requereix a un tècnic i 20 minuts per la seva posta a punt. Un fet molt important i que és d’agrair quan parlem de l’organització d’un esdeveniment, amb tantes qüestions a tenir tancades en temps realment curts.

Per últim, és necessari destacar una altra facilitat tècnica que ofereix aquest tipus d’equips audiovisuals i és que admet tot tipus de senyals:  SD/HD, VGA, HDMI, DVI.

En definitiva, utilitzar els remolcs amb pantalla LED ens proporciona gran quantitat d’avantatges tècniques, logístiques i d’imatge. Qüestions a tenir presents quan organitzem un esdeveniment que volem que aconsegueixi l’èxit absolut.

 

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *