11 julio
Videowalls para platós de televisión

Videowalls de gran format: equipament audiovisual per a platós de televisió

Les pantalles de videowall segueixen sent un referent en tot tipus de comunicació i esdeveniments: publicitat i màrqueting, festivals, aparadors, congressos, fires, etc.

Es tracta d’una pantalla gegant creada a partir de la unió de múltiples monitors de mida normal que permeten diferents ajusts per a poder adaptar-se a diferents espais i necessitats; un dels principals motius del seu èxit.

La seva facilitat de muntatge i la seva versatilitat per a traslladar contingut els ha convertit en un gran recurs comunicatiu en l’actualitat i cada vegada estan més presents en platós de televisió; és molt comú la seva presencia en informatius, encara que també les trobem en programes d’entreteniment i altres formats.

Però perquè val la pena comptar amb un videowall per a platós de televisió? Com milloren l’experiència de l’audiència?

Digues si al videowall en les teves produccions

Menor cost i millor qualitat

A causa de la proliferació del seu ús, la inversió a realitzar per adquirir aquestes pantalles gegants és cada vegada menor. A més, les prestacions han augmentat en els últims anys, quelcom molt importat en un plató de TV on és necessari comptar amb un equip de gran qualitat. Ara trobem videowall per a platós amb una qualitat d’imatge i lluminositat millorades, així com una major resistència.

Creació d’atmosfera gràcies al gran format

El fet de ser un element modular permet que els videowalls s’ajustin a les necessitats de qualsevol espai, creant pantalles de múltiples mides i formes. En televisió podem arribar a veure videowalls de gran format que creen una atmosfera i situen a l’espectador en un context determinat de manera molt més simple i directa.

Gran suport comunicatiu

Una de les seves principals bases és el valor comunicatiu que aporten. En un món on el visual i la imatge cada vegada tenen més pes, un videowall ens ajuda a traslladar informació a l’espectador. Des de sumaris, gràfiques, dades, titulars, informació de seccions, infografies, imatges de suport. Les possibilitats comunicatives són infinites i fan del discurs quelcom més dinàmic i directe.

L’arribada de les pantalles LED

És cert que les pantalles LED han agafat també molt protagonisme i a vegades es generen dubtes a l’hora de decidir-se per una tecnologia o altra. Cada una reuneix una sèrie de característiques que les fan diferents i les avala en funció de les necessitats.

Així, les pantalles de LEDS tendeixen a ser les més utilitzades i són les més buscades, sobretot en superfícies extenses o per a crear formes extremes com cercles, corbes o tires capaces de reproduir vídeo i adaptar-se per exemple als esglaons d’una escala o fer un terra de vídeo. Les resolucions no pares de millorar i el seu poder lumínic és inqüestionable!

Tanmateix, la gran qualitat d’imatge que ofereixen els videowalls per a platós de televisió, capaços avui en dia d’oferir una resolució full hd o 4k en cada un dels seus components, els segueixen convertint en la millor opció en distàncies curtes on es necessita una molt alta definició.

Vols més informació? Parlem!

Eikonos instal·lacions audiovisuals fixes

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.