07 agosto

Videowall per a esdeveniments: quins factors tenir en compte?

La tecnologia ens acompanya de la mà en el nostre dia a dia. En la nostra era, tot es mou a ritmes vertiginosos i costa estar al dia de les novetats i últimes tecnologies. Més que mai, comptar amb el suport d’equips multidisciplinaris, apostar pel outsourcing i el lloguer de material si som organitzadors, és un must.

No anava a ser menys la comunicació i l’audiovisual, on els diferents mitjans i equips evolucionen i amb ells sorgeixen nous formats i conceptes. Gran part de culpa de l’aparició d’aquestes noves formes de comunicar la té un espectador cada vegada més exigent, coneixedor dels avanços.

Dins de les tendències que han sorgit en els últims anys, trobem les pantalles de gran format que són, generalment, de dos tipus: videowalls de gran format i pantalles de LED.

Què he de tenir en compte a l’hora de llogar una pantalla per al meu esdeveniment? És preferible videowall per a esdeveniments o un altre tipus de pantalles? A continuació, tractem d’aclarir alguns dubtes i et presentem algunes de les avantatges d’aquest material audiovisual.

 

Pantalles videowall per a esdeveniments

 

Quan convé un videowall per a esdeveniments?

Principalment depèn de l’emplaçament de la mateixa. En interiors són més habituals les pantalles de videowall, sobretot per la seva gran definició en distàncies properes, com tendeix a ser habitual en recintes tancats de menor espai, per exemple stands o zones d’exposició en congressos i fires.

Encara que en interiors també són vàlides les pantalles de LED, aquestes s’acostumen a veure més en exteriors degut a causa que són més resistents a les condicions de temps adverses i el seu major rendiment en aquestes condicions lumíniques.

 

  • Versatilitat

Al estar formada per diferents pantalles o mòduls, les pantalles videowall presenten una característica molt cridanera. Aquestes pantalles permeten mostrar imatges diferents en cadascuna d’elles, emeten diversos continguts de manera simultània, o formar una pantalla completa amb la suma de totes elles per aconseguir un impacte major en l’assistent.

Permet fer imatges diferents i contingut diferenciats, la quantitat de combinacions és pràcticament infinita. Tot això treballant amb alta definició, ja que cadascun dels diferents monitors té resolució FULL HD.

 

  • Sony Ziris Canvas

Aquest sistema desenvolupat per Sony per VideoWall es va introduir al 2008 i ens va descobrir una infinitat d’opcions creatives. Des de col·locar els monitors en diferents angles des de 0 a 360 graus, formar mosaics amb monitors de diferents grandàries i en diverses orientacions, superposar uns monitors sobre uns altres i controlar, multitud de pantalles diferents en resolucions de fins a Ultra HD.

 

  • Un major impacte

La versatilitat dels videowalls, les seves opcions infinites de formes i angles, la capacitat de jugar amb les imatges gràcies a sistemes com Sony Ziris fan d’aquests equips una de les millors opcions a l’hora d’aconseguir resultats impactants.

Al contrari que altres elements, el videowall no està present en qualsevol esdeveniment. Comptar amb una pantalla d’aquest tipus en el nostre, farà que el nostre públic visqui una experiència innovadora, atractiva i difícil d’oblidar.

Si necessites una pantalla de gran format pel teu proper esdeveniment, a Eikonos posem a la teva disposició els millors mitjans i un gran equip de professionals amb dècades d’experiència en el sector. Parlem!

 

Eikonos instal·lacions audiovisuals fixes

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.