19 febrero

Ús i aplicacions de la pantalla LED per a stands

Amb la sofisticació del contingut audiovisual, si hi ha alguna cosa que hem après dels últims anys, és que cal fer-ho molt bé i innovar per a captar l’atenció de l’usuari.

No serveix de res triar un bon espai en una fira si després no donem la talla amb el nostre expositor o no sabem treure partit al valor de la nostra marca. Ja no serveix només amb estar, cal saber explicar una història que enganxi amb l’audiència. I per a això, el lloguer de pantalla LED per a stands pot ser una gran solució audiovisual.

Però, com ser els pioners en un context on sembla que està tot inventat?

 

Pantalles LED per a potenciar la teva marca en fires

Estem en plena època de presentacions de productes. Després del pas del Mobile World Congress per Barcelona, arriben altres grans cites sectorials d’interès per a moltes empreses. Tot i que les fires ja no són el que eren, la majoria de companyies continuen trobant en aquests esdeveniments a un dels seus principals aliats com a punt de trobada amb distribuïdors i consumidors.

Si estàs preparant la teva temporada o valorant la possibilitat de participar en una fira amb un stand, des d’Eikonos et recomanem fer ús d’equips audiovisuals com les pantalles LED per a esdeveniments, amb la garantia que captaràs l’atenció dels assistents.

 

Lloguer de pantalles LED

 

Com el lloguer de pantalles LED pot ajudar-nos en el nostre stand?

Encara no coneixes la tecnologia LED per a esdeveniments? Entre els seus avantatges es troba la d’oferir altíssima resolució i que ens ajuden principalment amb dos camps:

  • A mostrar contingut del nostre interès amb una potència lumínica difícilment assolible per altres equips audiovisuals
  • A donar major visibilitat als nostres vídeos, tant promocionals com corporatius

Així que no importa si el nostre entorn ens aporta les millors condicions lumíniques, perquè el LED és capaç de mostrar el contingut amb la màxima qualitat i nitidesa igualment.

Ja no depenem de les dimensions màximes que ofereixen els proveïdors en una única pantalla sinó que podem disposar dels LED com vulguem, gràcies al seu sistema modular, adaptat a les nostres necessitats i podent ser tot el versàtil que podem imaginar.

Què és més adequat per a cada moment, ens ho comentarà el nostre expert en solucions audiovisuals. Sempre que no comptem amb un tècnic intern en l’equip, val la pena comptar amb la confiança d’una consultora externa com Eikonos, que ens mantingui al dia de les tendències i millors respostes per a cada moment. Només així podrem assegurar-nos d’oferir una imatge de marca de qualitat.

El nostre servei de lloguer LED inclou equip, instal·lació i l’assessoria tècnica necessària per a aconseguir que el teu esdeveniment sigui un èxit. Digues adéu a dependre de grans desemborsaments en tecnologia que aviat es queda obsoleta i aposta pel lloguer en els esdeveniments que realment t’aportin un retorn de la inversió.

 

Busques un servei de lloguer de pantalla LED per a stands? Parlem! Més de 30 anys d’experiència ens avalen.

 

EIKONOS serveis audiovisuals per a esdeveniments

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.