10 junio

Un altre any més amb la Copa Final Six

A Eikonos se’ns dona bé l’esport. Ens encanta ser partícips d’esdeveniments que exploten els seus valors més purs, és per això que estem orgullosos de comunicar la nostra col·laboració, per segon any consecutiu, amb la Copa Len Final Six, celebrada a Barcelona el passat cap de setmana.

Els sis equips participants eren CN Atlètic-Barceloneta (ESP), Pro Recco Nuoto e Pallanuoto (ITA), Szolnoki VSK (HUN), CK Jug Dubrovnik (CRO), VK Primorke Erste Bank (CRO) i ZF Eger (HUN), enter els quals l’equip italià va guanyar l’or i l’espanyol es va fer amb el bronze.

Durant els tres dies de competició, vam donar suport audiovisual amb les nostres pantalles  leds Ledman de 6 mm en diferents punts de les piscines Bernat Picornell, lloc on es va celebrar l’esdeveniment. Una d’elles va ser l’encarregada de donar vida al marcador, on es comptabilitzaven els gols de cada equip i informació relativa als jugadors. Una altra d’aquestes, la que comptava amb més mòduls led, rebia la senyal de Teledeporte i emetria les imatges del partit en directe. Vam proporcionar quatre pantalles més, formades per dos mòduls cada una, que eren marcadors de possessió, situades als quatre extrems de la piscina. En quart lloc, també vam muntar una U-Televisiva destinada a anuncis publicitaris, espònsors i patrocinis situada en uns dels laterals de la piscina. Els sistema que es va utilitzar per controla les senyals de les diferents pantalles és Watchout company infalible quan es tracta d’esdeveniments en els que es requereix una alta coordinació i treball en equip per proporcionar el millor resultat. També es va confiar en Eikonos per dissenyar i controlar el contingut del marcador, tasca realitza amb l’ajuda de Ventuz, i la valuosa aportació en l’apartat tècnic esportiu de l’equip de l’empresa Gaudium Sports, agència especialitzada en esdeveniments esportius.

Tan l’organitzador, CNAB com nosaltres estem molt contents del resultat final. Els espectadors van poder gaudir de la millor waterpolo al costat d’uns equips audiovisual que encara donaven més qualitat a la competició. Treballar en esdeveniments d’aquesta talla ens dona confiança per seguir millorant i exigir-nos el màxim en les nostres possibilitats dia rere dia.

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.