30 octubre

Com transmetre la identitat d’una marca amb el disseny de pàgines web

Quantes hores passa cada usuari a internet? Amb el mòbil, amb l’ordinador, la Tablet, a la feina, en el transport públic, en el sofà, durant els àpats… Vivim enganxats a la pantalla.

La meitat dels visitants de cada web triaran quedar-se a la seva pàgina o anar a una altra en només uns segons. Està més que clar: el teu site necessita dir en un primer impacte què és exactament el que ofereixes. Més que mai la primera aparença és la que guanya, i el disseny de pàgines web compta amb moltes eines per a això.

Com podem atreure a l’usuari en qüestió de segons? Això només s’aconsegueix mitjançant un disseny que comuniqui de manera instantània i efectiva la teva proposta de valor. Un que reflecteixi la teva identitat de marca i que convenci. Que convidi a seguir navegant, a saber de tu, què et fa diferent i per què ets millor que la resta.

 

Transmet el disseny de la teva pàgina web realment els teus valors de marca?

No totes les companyies tenen una imatge de marca cuidada però totes les exitoses sí la tenen. Casualitat? La identitat de marca permet que la teva empresa es distingeixi dels teus competidors. Però no només això, és aquell intangible que ajuda a crear una connexió emocional amb els teus clients.

Què ha de tenir la teva web perquè funcioni?

 

Disseny de pàgines web

 

Set aspectes que hauria de complir el disseny de la teva pàgina web

 

  1. Ser simple, fàcil, senzilla en navegació. L’experiència d’usuari a la teva web ha de ser bona i intuïtiva, no complexa.
  2. Estructura ordenada. Comunicar moltes coses en poc espai només portarà a que l’usuari se senti atordit i marxi.
  3. Imatges i contingut audiovisual cuidat. Crea contingut propi, treballa les teves imatges amb un equip de dissenyadors i genera vídeos que parlin de tu. Si no tens a qui dirigir-te, comenta-ho amb el teu equip de disseny de pàgines web.
  4. Pensa en el posicionament. Els teus usuaris igual no et busquen per la teva marca però saben que necessiten els teus serveis. Posa’ls-hi fàcil als cercadors per aconseguir les primeres posicions. Google és el rei.
  5. Enllaç a les xarxes socials. Augmenta la teva comunitat i el teu engagement. Configura cada canal de forma adequada i crea un pla de continguts per a alimentar-los adequadament. Crea un vincle entre els teus perfils socials i la teva pàgina web per crear un discurs més complet.
  6. Pàgina de contacte. Segur que és fàcil que els visitants es posin en contacte amb tu? En aquest cas, una pàgina de contacte amb un formulari i la localització de les teves oficines poden servir de gran ajuda.
  7. La web és un espai viu. De la mateixa manera que si tens un comerç local, no se t’ocorreria estar anys sense canviar l’aparador, no pots crear una web i oblidar-te d’ella. Quan comencis el projecte pensa a llarg termini i en qui s’encarregarà del seu manteniment, actualització i cura.

 

A Eikonos t’oferim assessorament personalitzat en disseny gràfic, creació de pàgines web i en contingut audiovisual. Tant si comences des de zero, com si vols realitzar un restyling de la teva imatge digital, podem ajudar-te. Parlem!

 

EIKONOS creació de continguts

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.