04 septiembre
Instalaciones audiovisuales para empresas

Transforma les teves oficines amb instal·lacions audiovisuals per a empreses

El món empresarial porta anys immers en la famosa transforació digital. Els continus avanços obliguen a tota organització a evolucionar i transformar-se al mateix temps que aquests van sorgint.

La nova era ens obliga a optimitzar temps, automatitzar processos i a aprofitar els nostres recursos. En definitiva, ser més digitals i adaptar-nos al nou entorn digital-audiovisual.

Les instal·lacions audiovisuals per a empreses fa temps que van donar un gir a les planes oficines de treball de fa dècades. De fet, s’han convertit en centres de treball polivalents a on es reben visites, es duen a terme reunions i presentacions en les que la tecnologia és omnipresent.

 

Com adaptem la nostra seu als nous temps amb instal·lacions audiovisuals?

Hi ha diverses consideracions que has de tenir en compte a l’hora de digitalitzar a nivell audiovisual la teva companyia. La gestió dels recursos de la nostra empresa tant en espais com en equips, ens porta a sistemes digitals de reserva de sales.

Amb aquesta digitalització, permetem evitar convocar reunions i que després les diferents sales estiguin ocupades a la mateixa hora, així com optimitzar els horaris d’ús de les mateixes, permetent un ús continuat i administrant els recursos de la nostra empresa.

 

SISTEMES DE RESERVA

Els diferents sistemes permeten la gestió d’horaris disponibles de la sala amb calendaris, com és el cas del programa Outlook, que la majoria utilitzem diàriament en els nostres ordinadors o equips mòbils.

Així, a nivell de gestió podem veure el grau d’ús de les sales i detectar si és necessari ampliar més espais d’aquest tipus.

També, la gestió de les instal·lacions audiovisuals a les diferents sales (projectors, monitors, videoconferències…) poden incloure’s en el sistema de reserva de sales. Per exemple, en un coworking, fins i tot es pot facturar el lloguer de la sala i els recursos de manera organitzada.

 

DISPONIBILITAT DE LA SALA

Als sistemes comentats podem afegir elements de senyalització que ens ajudin en l’organització dels espais. Pantalles a la porta, indicant qui té la sala reservada i quin horari, saber en quin moment està lliure…

La inclusió de tòtems o panels informatius en zones generals o de pas indicant les reunions actives i futures són un format excel·lent.

 

Instal·lacions audiovisuals per a empreses

 

La transformació digital de la teva empresa en mans d’experts

Si t’espanta el procés al que s’enfronta la teva empresa, confia sempre en consultors que t’ajudin a donar els primers passos en el món connectat. Després podràs crear un equip que entengui el nou llenguatge i sigui capaç de traslladar-lo a tota l’empresa i integrar-lo en la cultura corporativa.

No ho has d’entendre com un repte a superar. És només un procés que ajudarà al fet que la companyia sigui millor i més competitiva. Els diferents elements audiovisuals que pots incorporar a la teva seu estan concebuts per facilitar la comprensió del que es comunica a dins. Es tracta d’alguna cosa que sempre demanarà millores, per tant, escollir sistemes escalables i de fàcil ampliació o modificació és un punt clau a l’hora de triar. D’una manera o altra es troben sempre possibilitats de facilitar la comunicació interna i externa d’una empresa.

 

Si vols ser part d’un nou model de treball i comunicació i estar a l’altura dels últims avanços digitals en quant a instal·lacions audiovisuals per a empreses, des d’EIKONOS comptem amb els millors professionals i recursos perquè puguis aconseguir-ho. Comencem? Parlem!

 

Eikonos instal·lacions audiovisuals fixes

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.