13 enero
3 tips per aconseguir un stand corporatiu perfecte en un congrés empresarial

3 tips per aconseguir un stand corporatiu perfecte en un congrés empresarial

Davant la celebració d’una fira o esdeveniment d’un sector en concret, les companyies interessades han d’estar atentes a totes les novetats per no perdre l’oportunitat d’exhibir-se davant els assistents.

En ciutats com Madrid o Barcelona en les quals cada setmana se celebra una fira d’un sector, la competència entre els exhibidors és màxima pel que en aquests casos, necessitarem anticipar-nos i actuar ràpidament.

Reservar el nostre stand corporatiu amb antelació

Hem de ser ràpids ja que en moltes fires i congressos, un stand corporatiu està molt sol·licitat i en ocasions no hi ha espai per tots els expositors que desitgen assistir. Amb una reserva anticipada podrem planificar millor el disseny i construcció del stand, a més de que ens podrem beneficiar d’alguns descomptes.

Per a aquesta reserva hem de tenir en compte el pressupost disponible i l’espai necessari, així com la ubicació que tindrà el nostre stand. Sempre és recomanable intentar situar-lo en zones amb un alt flux d’assistents com en l’entrada, a prop de la cafeteria o en una cantonada.

Com dissenyar el nostre stand corporatiu?

Sempre que el pressupost ho permeti, convé recórre a professionals en disseny de stands corporatius per a fires i esdeveniments. D’aquesta forma aconseguirem un stand d’èxit que cridi l’atenció, es diferenciï de la resta i pugui causar impacte en els assistents de l’esdeveniment.

Si, per contra, el pressupost no ho permet haurem de trobar la forma d’aconseguir una diferenciació de la resta d’expositors canviant alguns elements de la decoració, els colors, les parets…

El disseny i configuració del stand ha de ser eficient perquè els visitants sàpiguen a primera vista què fem, a què ens dediquem, sempre posant èmfasi en el nostre producte o servei. Una altra consideració important és no omplir el stand amb mobiliari per exemple. Hi ha d’haver espai suficient perquè els visitants puguis passejar-se còmodament.

Els mitjans audiovisuals són actualment fonamentals en qualsevol stans corporatiu. Quan parlem de mitjans audiovisuals ens referim a fer ús de la tecnologia que tenim disponible per fer del nostre stand un conjunt únic: caixes de llum, pantalles, banners, efectes… Tenint en compte les necessitats de l’esdeveniment i del stand, utilitzarem els mitjans necessaris al nostre abast per transmetre el nostre missatge de la forma més efectiva possible.

Promou la participació i la interactivitat

Per assegurar l’èxit del nostre stand necessitem mobilitzar al màxim als nostres clients. Podem enviar un email a cadascun informant de la nostra presència al congrés i fer-los partícips a ells també.

Recórrer a sorteigs, promocions o concursos són accions molt efectives que ens poden ajudar a animar una mica el certamen en qüestió. Les xarxes socials també jugaran un paper rellevant en un món com l’actual en el qual qui més i qui menys té un perfil social des del qual està disposat a interactuar amb les companyies. És important al final de l’esdeveniment fer una recopilació de dades per tenir un seguiment de tot el que ha succeït i dels resultats obtinguts. Així podrem utilitzar aquesta informació com a aprenentatge i servirà com una experiència addicional per a futurs esdeveniments.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.