27 noviembre

Timelapse, una tècnica de moda en projectes audiovisuals

Timelapse, una tècnica de moda en projectes audiovisuals

 

Has vist aquests vídeos en els quals tot es mou a càmera ràpida? Aquells en els quals es veu el pas del temps; o el moviment de les llums d’una ciutat o les estrelles?

Aquests vídeos que tant ens agraden i estan tan de moda s’han realitzat amb la tècnica del timelapse i no és més que representar a gran velocitat, imatges en alta resolució d’esdeveniments o accions que normalment triguen més a dur-se a terme, aconseguint un efecte ultraràpid d’acceleració impactant.

 

“Molts professionals del sector audiovisual defineixen el timelapse com l’art de capturar el temps.”

 

Perquè ho vegeu  amb més claredat a la capçalera de l’article us hem deixat un impressionant timelapse sobre els paisatges més impactants d’Amèrica realitzat per National Geograhic. És un exemple molt clar del timelapse que mostra a la perfecció aquesta tècnica, tant per la qualitat de les imatges com per l’efecte accelerat de les mateixes.

En la naturalesa ja es veu realment impactant, però també s’utilitza actualment en el cinema, en la televisió i en la publicitat. Aquest impacte que té en els espectadors és el que el fa tant efectiu per aquests mitjans i el que ho ha posat tant de moda avui en dia.

 

A la nostra pàgina sobre timelapse podeu veure també un exemple realitzar per EIKONOS durant el muntatge de la passarel·la Pronovias per la Bridal Week de Barcelona 2014. En ell, s’aprecia el muntatge accelerat no només de la passarel·la sinó també de les graderies per al públic, el decorat o la instal·lació de tots els mitjans audiovisuals necessaris per aconseguir una desfilada efectiva.

A EIKONOS treballem per oferir les millors solucions audiovisuals, adaptant-nos a totes les necessitats i exigències dels nostres clients. Per això, oferim els nostres mitjans, professionals i il·lusió per a la realització de projectes timelpase que aconsegueixin el efecte esperat.

 

EIKONOS creació de continguts

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.