16 enero
Equipos audiovisuales para salas de reuniones

Tendències d’equips audiovisuals per a sales de reunions

Quan parlem de marques i empreses grans, o al menys amb una identitat corporativa molt treballada, solen tenir seus corporatives on mostrar la seva filosofia i marca empresarial: logotip, dissenys, lemes, fites, productes o serveis reconeguts…

Però no sempre saben transmetre adequadament de portes cap a fora tot el aconseguit. De fet, són necessaris diferents tons i missatges si volem comunicar a clients, proveïdors, inversors, empleats…

En tota aquesta comunicació, la qualitat del missatge tant en el que diu com en la seva execució tècnica determinarà, també, la visió que el tercer es faci de nosaltres. Per exemple, un bon claim en un disseny pobre pot perdre part del seu valor.

Si vols que les teves oficines centrals comptin amb la tecnologia audiovisual d’última generació que t’ajudi a comunicar tot els seus valors i a mostrar el seu catàleg de productes o serveis, segueix aquests consells que avui et donem a EIKONOS. 

 

Com distribuir la imatge corporativa por la seu?

Comencem per la recepció, primer espai que veuran els clients o qualsevol empresari que vulgui col·laborar o negociar amb l’empresa. Ha d’incloure el logo, però això és només una de les moltes coses que podem fer. L’ús de pantalles de grans dimensions o pantalles LED ens permetrà mostrar en alta qualitat video-presentació o spots que parlin de l’empresa, la seva activitat o funció o els seus valors.

Al ser una zona de pas, la imatge ha de prevaler sobre el so, ja que aquest no ha de ser ni invasiu ni estar a un gran volum. De la mateixa manera, és el primer nivell de l’empresa, no cal mostrar en la seva totalitat la imatge corporativa, simplement mostrar els lemes i imatges concretes i elegants.

 

Sales de reunions

És un espai en el que es solen presentar productes y negociar sobre diferents aspectes. Cal oferir una imatge innovadora i disposar d’equips audiovisuals que permetin presentacions dinàmiques, personalitzades per cada client. No només cal tenir els millors equips, cal tenir els adequats per a cada moment.

Quines són les millors opcions audiovisuals per personalitzar les reunions i mostrar el millor de cada empresa? El idoni és tenir al nostre abast equips polivalents que permetin ajustar el contingut i treballar a la vegada amb monitors de gran format, pissarres interactives o tabletes tàctils. No fa falta tenir tot el material propi. Poder fer ús d’un servei de lloguer o rènting d’equips i així només per ells quan realment li donem ús.

 

Sales per l’ús intern de l’empresa

Moltes empreses realitzen de manera habitual reunions internes. Podem mantenir aquestes reunions en sales amb equips audiovisuals amb els que poder treballar i mostrar qualsevol tipus d’informació o dada que necessiti recolzament audiovisual.

Algun suggeriment d’equips audiovisuals per a sales de reunions passen per disposar de monitors interactius de gran format (85 polzades i qualitat 4K), projectors o pantalles LED d’alta resolució (1,2mm) o sistemes de monitors integrats en taules nobles (ocults fins que es necessitin) per a que cada treballador presenti els seus projectes.

I la teva empresa, quins equips audiovisuals per a sales de reunions necessita? Parlem!

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.