28 diciembre

Cinc tendències del sector audiovisual, què ens oferirà el 2019?

Semblava llunyà, però el 2019 ja està aquí i amb aquest nou any arriben renovades idees en el sector audiovisual (i estem molt contents d’això). La tecnologia avança tan de pressa que costa estar al dia del què arriba i els seus avantatges per a fer millor la nostra feina, ser més productius, estalviar costos… Per això, no ho demorem més i parlem de les tendències del sector audiovisual que estan per arribar. Pren nota!

 

Tendències del sector audiovisual: El que no et pots perdre per a sorprendre en els pròxims esdeveniments

 

1. Videomapping

Aquesta és una tècnica que uneix projectors de vídeo i superfícies reals, amb la finalitat d’aconseguir un efecte en relleu. És gràcies a la tecnologia que amb aquesta tècnica es poden aconseguir formats més mòbils i immersius. Si penses dur a terme una cita on sorprendre a tots els teus convidats i assistents, et recomanem l’ús del videomapping.

 

2. Videomarketing

En el món de les xarxes socials i internet, el contingut audiovisual adquireix cada vegada més rellevància. YouTube és ja el segon motor de cerca i si ens dirigim a públics joves, hem d’entendre la nova cultura visual que impera. Si estàs pensant dur a terme una estratègia de videomarketing, és aconsellable que contactis amb una empresa productora audiovisual experta. A Eikonos t’assessorem per a dissenyar la teva estratègia de la forma més professional. El contingut segueix sent el rei, és el format d’aquest contingut el que ha canviat.

 

3. Pantalles LED, grans formats per a grans esdeveniments

A mesura que van passant els anys, els usuaris són cada vegada més exigents. És normal, l’accés a càmeres mòbils i resolució 4K està a l’abast de gairebé tothom i, com a empresa, hem d’estar a l’altura. És per això que les pantalles LED es reafirmen com a tendència del sector audiovisual al 2019. De fet, s’aconseguirà que els assistents aconsegueixin estar més immersos en els grans esdeveniments, ja siguin interiors o exteriors, com passa amb els esdeveniments esportius.

 

4. Més lúmens i menor píxel pitch

Si no coneixes el mitjà audiovisual, ara estaràs pensant que què és això dels lúmens i el píxel pitch. Els lúmens són la unitat de mesura per a fer el mesurament del flux lluminós, és a dir, la potència. El píxel pitch, és la distància que hi ha entre els punts de fòsfors. És així com en el 2019 hi haurà un augment en la demanda dels lúmens en grans projeccions, i una disminució del píxel pitch, per a què d’aquesta forma tenir una major qualitat en les imatges.

 

5. Gamificació dels esdeveniments

Els participants en conferències i grans trobades reclamen una immersió major. Això, es pot aconseguir gràcies a la gamificació i els avanços tecnològics fent l’experiència més sensitiva, fent ús de tecnologies com la realitat virtual.

 

Si vols incorporar als teus esdeveniments les noves tendències del sector audiovisual que ens porta el 2019, contacta amb Eikonos. Explica’ns la idea que vols implementar i t’ajudem a fer-la realitat. Parlem!

 

EIKONOS serveis audiovisuals per a esdeveniments

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.