31 diciembre

Cinc tendències audiovisuals que ens presenta el 2020

Avui dia és impossible viure al marge de la tecnologia i la innovació, tant en el pla personal com en el professional. És normal que les empreses entenguin la necessitat de comptar amb aquests elements en la seva estratègia de comunicació per a projectar la seva imatge, donar a conèixer el que fan, relacionar-se amb la societat i els seus treballadors i gestionar el seu negoci. Per a aquest pròxim any 2020 l’audiovisual passarà a ser l’eix pel que fa a comunicació. El contingut és el rei, es diu. Però, en quin format?

Les tendències audiovisuals 2020 vinculades al món dels esdeveniments han evolucionat de manera notable: impacten emocionalment en els assistents tot permetent interactuar amb els serveis i/o productes d’una empresa generant, així, vincles molt importants amb les marques.

Tendències en contingut i suports audiovisuals en el 2020

  • Projecció làser: els projectors convencionals amb bombetes de mercuri ja no es fabricaran el 2020 i per aquesta raó s’han començat a substituir per emissors de làser blaus. Això comporta beneficis econòmics i ecològics, donat que les làmpades han de substituir-se cada 3.000 hores i els emissors làser després de 20.000 hores. És un bon moment per apostar per una forma versàtil i transportable per a les presentacions i esdeveniments corporatius. A Eikonos t’assessorem perquè triïs el millor model per a la teva empresa així com les opcions disponibles pel que fa a lloguer d’equipaments.
  • Resolució 4K UHD: Quatre vegades superior a Full HD, els televisors 4K han abaixat el preu i cada vegada són més assequibles. Molts smartphones graven en aquesta resolució i s’utilitzen de forma habitual en l’àmbit domèstic, així que si generes contingut en vídeo, ja sigui per a projeccions en circuits tancats o canals com Youtube, com a empresa no pots utilitzar una tecnologia ja obsoleta. El 4K i el Full HD són imprescindibles.
  • Realitat virtual: tendència en el sector audiovisual, suposa un gran canvi en diversos aspectes incloent el format de contingut, el model de negoci i els hàbits de consum. Es tracta d’una tecnologia que permet fàcilment la interactivitat amb el teu públic d’una forma visual i atractiva. La realitat virtual és molt recomanable per a diferenciar-nos de la competència i captar fàcilment l’atenció del públic en grans esdeveniments i fires.
  • Sense cable: els dispositius wireless milloren l’experiència tant de l’usuari com del muntatge i són cada vegada més populars en el sector audiovisual i tecnològic en general. Faciliten les transmissions mitjançant dispositius i les xarxes socials, tot simplificant l’enviament de contingut i facilitant el treball tècnic eliminant els cables que a banda de ser incòmodes poden suposar un risc per als treballadors i assistents. S’han acabat els cables davant de les càmeres, per fi!
  • Streaming: la retransmissió en directe està de moda. És per això que les noves funcionalitats de les xarxes socials fan que l’emissió de contingut propi en directe es trobi cada vegada de forma més accessible. El fet de poder veure TV en streaming és un dels serveis més contractats i el cavall guanyador en canals com Facebook i Youtube.

Estem segurs que qualsevol de les cinc tendències audiovisuals per al 2020 et fascinarà i que les voldràs implementar en les teves pròximes produccions audiovisuals. Si necessites assessorament no dubtis a consultar amb l’equip d’experts d’Eikonos. Parlem!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.