24 octubre
Tecnología interactiva para eventos

Tecnologia interactiva per buscar la participació dels assistents en esdeveniments

Com a organitzador o responsable d’esdeveniment, segur que estàs en cerca de noves formes d’innovar i aconseguir el major impacte entre el públic.

El factor sorpresa i una execució impecable són imprescindibles. Per a que tot surti perfecte, no podem escatimar en recursos i comptar amb els millors professionals de consultoria audiovisual, que cada cop té més pes.

El comportament del públic durant l’esdeveniment és indicador de com està transcurrent el mateix. Interactua? Està compromès i participa? És el contingut audiovisual atractiu?

Atreure és un dels principals objectius i, per això, existeixen tècniques i recomenacions que ens poden ajudar a connectar amb els assistents. T’agradaria conèixer com la tecnologia interactiva per a esdeveniments t’ajuda a augmentar la participació, entretenir i obtenir el feedbak que busques de l’assistent? T’ho expliquem.

 

Com aprofitar la tecnologia interactiva en el teu esdeveniment? 

Apps mòbils que inciten a la participació

Si ens comuniquem a través d’aplicacions de missatgeria, juguem des del movil i ens passem el dia connectats, per què no utilitzar aquests canals també per donar més vida al teu esdeveniment? Desenvolupa una aplicació ad hoc que fomenti la participació dels assistents durant el propi transcurs de l’acte. Pots convidar-los a votar, difondre comentaris en les xarxes, que pugin fotos, convidar a altra usuaris, jugar entre ells i superar reptes… el camp de les aplicacions és infinit i pot desenvolupar tantes opcions com imagines.

El resultat és tant la possibilitat de recollir big data (contactes, preferències, perfils…) com la viralització de la teva marca

 

Stands que promouen l’acció del públic

En els stands no tot és vendre ni oferir speechs comercials. Recórrer a contingut interactiu que entretingui i afavoreixi la percepció dels usuaris sobre la teva marca.

Per què no proposar activitats en el teu stand aprofitant les capacitats de la tecnologia audiovisual? Alguns exemples podrien ser les pantalles tàctils per facilitar la consulta de continguts o l’ús d’ulleres immersives per experiències virtuals de producte.

Un aspecte important a tenir en compte és crear un entorn d’exposició més distès, més senzill i amable que convidi al públic a entrar i quedar-se.

 

Sorteigs i promocions

Inclou tablets o un tòtem interactiu com a suport en punts estratègics per a que el públic de l’esdeveniment deixi les seves dades i participi en sorteigs. És una altra manera per augmentar de manera considerable la teva base de dades i obtenir una informació de gran valor que després podràs explotar com a eina de big data que t’ajudarà a definir patrons de comportament, perfils…, i sobre això estableix millores i dirigeix-te al teu client de manera més encertada.

 

Xarxes socials

Impossible no mencionar le poder de les xarxes socials per augmentar el engagement del nostre esdeveniment. Aprofitar per crear un hashtag que aglutini tota la conversació i potenciar així la rellevància mediàtica de l’esdeveniment. Inclús, integrar en les grans pantalles l’activitat que genera l’esdeveniment en les xarxes socials.

Confia en una empresa experta en la creació de continguts audiovisuals com EIKONOS, on l’assessorarem per aplicar la millor tecnologia interactiva en el teu pròxim projecte. Preparat per donar una volta al teu esdeveniment? Parlem!

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.