04 junio
equipos de gestión de contenidos

Sistemes i equips de gestió de continguts i composició d’imatge

La tecnologia ha revolucionat la forma en la qual treballem. Amb ella van arribar noves formes de comunicar-nos, la immediatesa de tasques i, sobre tot, l’automatització de treballs repetitius i que no aportaven valor a la cadena.

El sector audiovisual no s’ha escapat, i els nous softwares inclouen funcionalitats que fa només dues dècades ens resultaries impossible d’imaginar. L’adaptació als nous sistemes ha portat implícit la necessitat d’una professionalització del sector i ha crescut en rellevància el fet de tenir equips tècnics molt ben formats per a treure el màxim partit als nous equips de gestió de continguts.

Avui parlem de les novetats del mercat i de les seves particularitats.

Equips de gestió de continguts i gestió d’imatge

Comencem amb Christie Spyder X20. Aquest sistema de control ofereix la combinació d’un processador de vídeo amb la flexibilitat que té una matriu de commutació de vídeo. Permet convertir de forma fàcil una senyal a qualsevol combinació de dispositius de visualització.

Amb ell es poden manejar diverses pantalles amb qualsevol combinació d’aplicacions de pantalla ampla, única i multi-pantalla combinades, aconseguint més brillo, imatge de millor qualitat i resolució.

Pel que fa als efectes visuals creatius, no importa l’entrada que sigui, donat que podrà funcionar com a un canal natiu d’alta resolució, PIP escalat, fons calat o canal clau en qualsevol que sigui la pantalla del sistema.

El Christie Spyder X20 dóna a l’usuari un ample de banda de 20 mega píxels per a 16 capes de vídeo de combinacions, mescles, finestres i escales sense restriccions. Tot això juntament amb efectes de fotogrames clau per a capacitats de programació de contingut dinàmic en entorns de vídeo en viu i pre-programats.

Entre els seus avantatges destaca que és de fàcil implementació i instal·lació junt amb tots els components en una unitat, redueix visiblement la quantitat de caixes, cables i espai en rack que pot necessitar. Així mateix, es poden agregar entrades, sortides i píxels amb capacitats potents d’expensió que permeten que les entrades/sortides d’altres sistemes Christie Spyder contribueixin a un sol espai de píxels.

Sistemes de gestió de continguts

Pel que fa al sistema de gestió de continguts  destaca el Dataton Wachout 7.0. Aquest software de reproducció de continguts multi-pantalla. Prèvia programació, determina les destinacions de les diferents senyals, els seus temps de durada, efectes i transicions entre unes i altres.

Addicionalment, el Dataton Wachout 7.0 compta amb una àmplia capacitat de control de la geometria de la imatge. És rellevant donat que ajuda a realitzar els ajustos necessaris de la projecció, facilitant d’aquesta manera el poder adaptar-la a superfícies que no són planes com poden ser cantonades, cercles, etc.

També és una excel·lent opció per a instal·lacions fixes o momentànies com els museus, stands o esdeveniments on no es necessitin fer molts canvis en directe, sent ideal quan es necessiten reproduccions del show d’imatge d’una forma contínua i completament automatitzada.

Vols més informació o detalls sobre els equips de gestió de contingut? Parlem!

EIKONOS Creació de continguts

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.