11 diciembre

Showrooms per a empreses: com actualitzar el contingut de la nostra sala?

Un showroom és un espai organitzat de manera especial amb la finalitat de donar a conèixer els nous productes, línies o col·leccions llançades al mercat per una empresa. Hi ha tants showrooms per a empreses com ens puguem imaginar. Podem crear des d’alguna cosa senzilla com a exposició dels nostres productes fins a convertir-ho en una festa o una trobada única a la que convidem als clients, proveïdors, influencers i bloggers. Per a això, comptem amb tot tipus de recursos i espectacles per a amenitzar-los.

 

El propòsit dels showrooms per a empreses

Els showrooms compten amb moltes avantatges, però la que més destaca, és que l’ambient en el qual es desenvolupa té un propòsit: crear un entorn perquè els assistents el gaudeixin i descobreixin els nous productes sense cap mena d’estrès i al seu ritme coneguin les característiques i funcionalitats del producte/col·lecció presentada.

Podríem dir que un showroom és un punt de trobada entre el producte i el possible client sense distraccions.
En aquest sentit, a diferència d’altres tècniques més agressives, la força comercial del showroom és molt més distesa.

Els showrooms o demorooms ens permeten parlar del nostre producte de forma amable, amb la possibilitat de crear una experiència audiovisual única mitjançant l’ús de recursos audiovisuals: la emissió de vídeos, els recursos interactius o immersius, una il·luminació estratègica o fins i tot música en directe.

 

Quin tipus de showroom t’agradaria organitzar?

Per a saber amb certesa quin tipus de showroom és el més adequat en cada cas, el primer que hem de determinar és quin és el motiu que ens impulsa a organitzar-lo: branding, fer la presentació d’una nova col·lecció, arribar a nous nínxols de mercat, avançar-te a la competència, etc.

El segon pas és, si ja comptem amb un lloc per a organitzar un showroom per a empreses, però necessitem actualitzar-lo, un CMS – Sistema de Gestió de Continguts – pot ser una bona opció. Treballant el contingut que mostrarem, podrem arribar a oferir experiències diferents als diferents assistents en un mateix espai.
No oblidem que la meta principal és atreure el major nombre possible d’espectadors al showroom i mantenir el seu interès en ell.
Tot això dependrà principalment de ser capaços d’oferir continguts atractius utilitzant continguts en forma de textos, imatges, vídeos i gràfics que ofereixin un valor afegit a l’assistent.

 

Delegar als experts

Algunes empreses deleguen en algun dels seus departaments l’organització dels showrooms per a empreses i esdeveniments per a la presentació dels seus productes. Moltes vegades sense encert, atès que s’obliga a realitzar la tasca a persones no expertes en l’àrea.

Com sempre, en cas de dubte, el millor és externalitzar el projecte en una companyia especialitzada en aquest tipus de solucions audiovisuals. Així ens assegurem que totes i cadascuna de les àrees implicades estan ben resoltes: comunicació, relacions públiques, logística, màrqueting, atenció al client, suport tècnic… i aportar un plus de valor en comptar amb propostes adequades, originals i creatives.

A EIKONOS comptem amb la millor tecnologia, experiència i serveis destinats a aconseguir que els nostres clients estiguin sempre al dia. Sabem la importància de comptar amb una bona organització i una bona execució en accions promocionals com és el cas dels showrooms per a empreses. Per això, el nostre equip d’experts estarà llest per a oferir-te la millor solució audiovisual.

 

Sabem com convertir un espai diàfan en un lloc ideal perquè client i consumidor es coneguin. Parlem!

 

Eikonos instal·lacions audiovisuals fixes

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.