11 junio
equipos audiovisuales para empresas

Reforça la comunicació de la teva marca amb equips audiovisuals

Mai ens cansarem de destacar la importància que té per a les empreses la comunicació. Una marca es pot comunicar en diverses ocasions i de moltes maneres, però el que està clar que no pot faltar és el contingut audiovisual. Vídeos, infografies, videonews… L’usuari cada vegada consumeix més informació visual en canals socials i plataformes ja siguin de pagament o no, i com a empresa no podem obviar que hem de crear contingut de valor i apostar per la inversió en equips audiovisuals per a empreses.

Com es comunica la marca amb el públic

Amb l’auge de les tecnologies, és de summa importància estar present en xarxes socials o qualsevol plataforma digital. La forma de comunicar ha de ser àgil, amb un llenguatge adaptat o cada audiència que ens permeti crear comunitat, i no tindria res que veure el com ens dirigim a joves a Instagram que a un públic adult en un circuit tancat de televisió.

Saber qui ens escolta i entendre les seves motivacions ha d’estar en la nostra estratègia de màrqueting, comunicació i publicitat i també influirà en els recursos que dediquem a producció audiovisual.

Recursos audiovisuals per a reforçar la comunicació

Vídeos corporatius. Molt útils per la quantitat d’usos que els hi podem donar. Per a esdeveniments, fires, presentacions formals amb clients, amb socis, xarxes socials, web…

Vídeo notícies. Són l’alternativa al contingut escrit en webs i blogs. Molt habitual en xarxes socials, especialment en formats curt de Facebook i Instagram. Entre les seves bondats destaca que són breus, emocionals, d’actualitat i inclouen subtítols, la qual cosa facilita la seva visualització des de qualsevol dispositiu, ja tinguem el so activat o no.

Il·lustracions. El format de moda que aglutina milions de seguidors en xarxes socials. Les il·lustracionsens ajuden a contar històries des de personatges creats a mida, emotius, amb humor, molt pròxims… El seu color, tipografies, vivor, fa que sigui un must en qualsevol estratègia de continguts.

Infografies. Les podem publicar en format dinàmic o estàtic però, sigui com sigui, resumeixen molta informació en poc espai, la qual cosa ens ajuda a comunicar idees complexes d’un cop d’ull.

Podcast. El contingut és el rei, també quan s’emet com a àudio. El sorgiment de plataformes de podcast ha expandit la seva popularitat i acceptació entre el públic.

El contingut audiovisual facilita que el públic reconegui una marca, augmenti l’abast, el engagement i ajudi a aconseguir objectius.

Tot això no seria possible sense l’experiència d’un equip de disseny gràfic, productors, editors i muntadors. A això cal afegir la necessitat d’un equip audiovisual d’última generació que, o bé podem integrar a l’empresa, o llogar de forma puntual en funció de les necessitats de cada moment.

A Eikonos posem a la teva disposició a un equip de professionals amb dècades d’experiència, preparats per a donar suport a la teva estratègia en qualsevol de les seves fases. Des d’ajudar-te a muntar un departament audiovisual des de zero fins a recolzar-te a temps complet en un esdeveniment per a garantir tota la part de so, il·luminació i audiovisuals. Parlem!   

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.