29 mayo
ideas para organizar eventos audiovisuales

Recursos creatius per sorprendre el públic a esdeveniments audiovisuals

Una de les claus de qualssevol esdeveniment audiovisual és la capacitat d’atraure el públic i sorprendre’l. I no és gens fàcil amb els temps que corren! Si aconseguim captar l’atenció dels nostres assistents, i a més sorprendre’ls, els nostres esforços valdran el doble.

Estem tan acostumats a rebre milers d’impactes visuals al dia que, en l’àmbit de la comunicació i marketing, suposa un repte que l’usuari es quedi “atrapat” amb el nostre missatge.

Com podem generar aquest valor diferencial i el que el públic connecti amb nosaltres? Aquí us deixem una sèrie d’idees per organitzar esdeveniments audiovisuals.

 

ideas para organizar eventos audiovisuales

 

4 recursos audiovisuals que faran que el teu esdeveniment llueixi

1- Projeccions 3D

Transforma l’espai en un entorn dinàmic i vibrant amb màgia.

Normalment, la majoria del públic pensa que els mappins són projeccions sobre façanes. Encara que potencialment qualsevol superfície pot ser una pantalla de vídeo dinàmica, el seu efecte estimula i inspira al públic sense qüestionar-ho. Així, un mapping pot forma l’escenografia global d’un esdeveniment, ser un recurs puntual que ressalti el producte que s’està presentant o qualssevol possibilitat que mostri imaginació ens permeti idear.

2- Tecnologia col·laborativa

 El principal culpable de la distracció dels nostres assistents es troba a la seva butxaca: l’smartphone. Si integrem creativament els telèfons intel·ligents dels assistents a través d’aplicacions o en l’estendre el contingut del nostre esdeveniment a les pantalles dels telèfons intel·ligents, aquests ofereixen moltes oportunitats per garantir que els assistents formen part del programa de l’esdeveniment i acaben vivint una experiència més positiva.

Aquestes aplicacions d’esdeveniments es poden adaptar per permetre sessions de preguntes i respostes, activitats en xarxa, enquestes en viu, qualssevol cosa per tal que sigui més fàcil connectar amb el nostre públic. A més, una aplicació per un esdeveniment ben dissenyada pot alleujar la càrrega dels organitzadors a l’hora d’enviar tota la informació rellevant als assistents, com agendes, informació dels ponents, presentacions i missatges de patrocinadors de marca.

3- Escenografia, llums i ambients

Juga amb els diferents elements escenogràfics i busca l’impacte amb llums i ambients. Aquesta és una gran bassa sobretot en aquells espais que poden estar mancats de personalitat. Podrem sorprendre el públic creant tot un puzle d’ambients.

La llum i l’escenografia ens permeten crear diferents espais i conduir als assistents a través d’una història de manera que estiguin en tot moment connectats amb el nostre esdeveniment. Dóna-li corda a la teva creativitat i prova aquesta i altres tendències audiovisuals.

4- Interactivitat

Aquest recurs ens permet apropar l’usuari al producte o esdeveniment causant-li un gran impacte. El cas, per exemple, d’enormes videowall que reaccionen amb un simple moviment de l’espectador amb la seva mà o el seu cos.

Les pantalles interactives multitouch busquen la interacció i la participació. A més, aporten solucions al nostre esdeveniment ajudant-nos a explicar els nostres arguments o donant informació als assistents. Ofereix al teu públic tot el necessari sobre l’esdeveniment i deixa-li que navegui d’una pantalla a una altra, amagui o mostro les imatges al seu gust, etc.

T’agradaria saber com integrar aquests elements a la teva pròxima gran cita? Parlem!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.