08 agosto
Roadshow para promocionar tu marca

Recursos audiovisuals en el teu Roadshow per promocionar la marca

Alguna vegada has pensat en crear un esdeveniment itinerant en el que puguis mostrar la teva marca al món en diferents punts geogràfics i aconseguir una major visibilitat? Llavors estàs a punt de sumar-te a una de les accions de marketing més potents: els Roadshows per promocionar la teva marca.

Aquest tipus d’esdeveniment requereixen de gran planificació i d’un bon equip audiovisual que ens permeti complir amb l’objectiu principal: guanyar visibilitat i repercussió arribant a un públic més ampli mentre ens movem per diferents llocs estratègics definits en el nostre pla de marketing.

A diferència de la publicitat convencional, amb el Roadshow convidem al client potencial a viure l’experiència de marca en primera persona i connectem amb ell de manera molt més directa.

Avui a EIKONOS t’expliquem la importància de comptar amb solucions audiovisuals de qualitat per aconseguir impactar i atreure a un nou públic amb èxit.

 

Comunicació visual

Ja que l’objectiu principal és guanyar presència, no poden oblidar-nos d’ensenyar al públic qui som, què fem i quins són els nostres valors.

En aquest sentit, la comunicació visual cobra un paper important per poder reforçar da identitat de la marca i aconseguir que ens recordin i identifiquin amb on codi de disseny i missatges corporatius propis.

La decoració exterior del transport amb el que viatjarem d’un punt a un altre és un format publicitari excel·lent en el que podem plasmar el nostre logotip, eslògan i proposta de valor. També els roll-ups quan ens hem instal·lat en una ubicació concreta poden servir-nos com a reforç a nivell de comunicació visual.

Sense dubte, les pantalles integrades en el vehicle o pantalles LED amb remolc aportaran un gran valor afegit, ja que no es tracta d’un simple suport est+atic, si no que dinamitzen molt més l’espai, milloren l’experiència d’usuari i ens permeten mostrar contingut audiovisual de qualitat per transmetre millor el missatge.

A més, la mida de la pantalla i la seva bona visibilitat a mitja i llarga distància ens permet atreure al públic.

 

Contingut atractiu

Si bé és important comptar amb un bon equip audiovisual que ens permeti oferir una posada en escena de qualitat davant del nostre nou públic, disposar de pantalles gegants o d’un logo de més de dos metres no és suficient. El contingut que oferim ha de ser interessant, atractiu i de qualitat.

El públic és qui decideix de forma voluntària apropar-se al teu espai vers un estímul que li ha cridat l’atenció. Per això, hem de cuidar el material que oferirem a centenars (o milers) de persones que vindran a veure’ns per primera vegada i aprofitar els pocs minuts que ens cedeixen per mostrar les qualitats del nostre producte, el seu funcionament o els avantatges que ofereix. 

 

Recursos audiovisuals al servei de la participació

Els recursos han de facilitar l’atracció al públic i fer-los partícips en el nostre esdeveniment itinerant. A la seva vegada, el poder d’atracció dels més curiosos ajudarà a que altres persones també vulguin unir-se.

Per això, hem de fer un bon ús dels materials audiovisuals amb els que comptem en funció de les nostres necessitats.

Si, per exemple, volem presentar un nou producte o línia, l’equip de so serà essencial, així com una presentació que ens serveixi de suport.

Un altre exemple seria la presentació d’un nou vehicle, on les pantalles interactives ajudaran a que el públic pugui consultar la informació que li proporcionarem i no haver de dependre del personal per conèixer les prestacions o la informació tècnica que li interesa.

L’objectiu és aconseguir que la dinàmica de la acció sigui ràpida, fluida i els possibles consumidors visquin una experiència entretinguda i de qualitat.

 

Compta amb l’ajuda d’un expert

Per escollir els millors mitjans i sistemes més adequats, rentables, fàcils de muntar i de moure, necessitaràs l’ajuda d’un expert amb gran experiència en aquest tipus d’esdeveniment.

A EIKONOS comptem amb un equip de professionals disposats a ajudar-te i treure-li el millor partit al teu Roadshow. Si vols promocionar la teva marca de manera diferent i atractiva… Parlem!

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.