19 marzo

Realitat augmentada aplicada a campanyes de publicitat

La realitat augmentada en publicitat té el seu forat com a recurs enormement atractiu que cada vegada desperta més interès en anunciants i usuaris. I en el món dels esdeveniments també té cabuda.

Les previsions d’inversió en formats digitals segueixen a l’alça i és en aquest camp on solucions com la realitat augmentada en el sector publicitari cobren sentit. El vídeo online i les xarxes socials es presenten com els millors canals per a arribar de forma segmentada a les audiències però, com destacar en un espai saturat de publicitat i on el consum de continguts es fa a tal velocitat?

Mitjançant la realitat augmentada en publicitat es pot arribar a oferir una àmplia gamma d’aplicacions noves en els dispositius mòbils, a través de les quals brindar al client la possibilitat d’interactuar.

D’igual forma, aquest format es pot aplicar en diferents suports publicitaris com a tanques i lones publicitàries, revistes i premsa, catàlegs, banderoles i altres suports habituals en fires, on els hi podem treure molt de partit.

Sens dubte, una de les oportunitats que ens ofereix la realitat augmentada és aconseguir que una campanya es faci viral. En definitiva, que parlin de nosaltres. D’altra banda, vinculem la nostra marca a la innovació i accedim al públic de manera molt més natural i com si d’un joc es tractés.

 

Com treure partit de la realitat augmentada en publicitat

 1. Captar nous usuaris, poder llançar nous productes o modificar els actuals.
 2. Posar en valor la marca. Associar-nos a qualitats com la innovació.
 3. Incrementar la freqüència en l’ús del producte.
 4. Millorar la percepció de l’usuari sobre la companyia.
 5. Obtenir comandes i compres de manera instantània. A través de la publicitat amb realitat augmentada podem portar a l’usuari a una botiga online a on comprar amb un sol clic.
 6. Sofisticar productes associats a campanyes analògiques. Per exemple, donar vida a anuncis d’exposicions en museus o pisos a la venda en immobiliàries.
 7. Proposar una experiència irrepetible per a l’usuari.

 

Realitat augmentada en publicitat i màrqueting

 

Alguns sectors on s’aplica la realitat augmentada amb èxit

 • Museus i art. Aportant explicacions o donant vida a les obres que veiem en l’entorn que ens envolta.
 • Decoració. Animant mobles i visualitzant com quedarien en el nostre saló o espai que desitgem redecorar.
 • Centres comercials. Incorporant elements que completen l’espai on ens movem.
 • Joguines. Amb el nostre mòbil podem recrear com jugar amb el producte que estem adquirint. És una forma d’identificar si és el que busquem i altres aplicacions que li podem donar i no se’ns havia ocorregut. El mateix per a recrear puzles, per exemple.
 • Cinema i documentals. Superposant personatges i elements a determinades escenes.
 • Bellesa i moda. Gràcies a la realitat augmentada ens avancem a com ens queda determinat maquillatge, tall de cabell i outfit.
 • Cotxes. Veure l’interior d’un model des d’un anunci d’una revista.

 

En Eikonos t’ajudem a apostar per la transformació digital, encarregant-nos de totes les fases del procés de creació de continguts. Per suposat, alineats amb els objectius de comunicació, màrqueting i vendes!

Et donem idees i t’assessorem sobre accions impactants com la realitat augmentada en publicitat. Parlem!

EIKONOS creació de continguts

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.