17 octubre

Quines instal•lacions audiovisuals has de tenir en compte en un recinte esportiu

Els esdeveniments esportius copen el calendari de grans actes massius. Futbol, basquet, tennis, Fórmula 1, ciclisme, triatló… atrauen cada setmana a milers de persones que s’apropen a estadis i recintes no només per gaudir del seu esport preferit, si no també per viure tota l’experiència que rodeja a l’esdeveniment.

La instal·lació o disposició d’equips audiovisuals ajuden a multiplicar les emocions percebudes per l’audiència. Disposar d’uns bons sistemes d’il·luminació, so i vídeo proveeixen a l’espectador d’una vivència molt més intensa de l’espectacle o competició esportiva. T’imagines als actuals fans de la Fórmula 1 sense pantalles LED gegants amb les que poder seguir la carrera, avançament en detall o els canvis en la classificació en temps real?

Els responsables d’organització saben molt bé la importància de comptar amb els millors proveïdors i professionals capaços de crear les instal·lacions més espectaculars per a que tot surti perfecte.

Sense dubte les instal·lacions audiovisuals en un esdeveniment esportiu marquen un abans i un després en les sensacions dels assistents.

Però, com aconseguir aquest impacte buscat?

 

Checklist per aconseguir unes instal·lacions audiovisuals de 10

 

  • Il·luminaciómolts esdeveniments esportius necessiten d’una determinada il·luminació específica per a la seva celebració, especialment si han de ser retransmesos per televisió. Compta amb expert en tot tipus de sistemes amb experiència en l’activitat esportiva que organitzes. No deixis espai per a la improvisació. 
  • Vídeo marcadorsOfereix el millor servei amb pantalles LED amb opció d’incloure publicitat i missatges de patrocinadors. Aconseguiràs que aquest element estàtic aporti dinamisme durant l’esdeveniment, a més de sumar un altre suport per recolzar a les marques o augmentar els ingressos per la cessió d’espais per a publicitat. 
  • Pantalles LED outdoorGaranteix la millor imatge amb pantalles LED exteriors d’alta resolució. La seva capacitat lumínica i la seva versatilitat les ha convertit en un must en qualsevol esdeveniment esportiu de calat. 
  • Stands audiovisuals: proporciona al sponsor un espai en el que patrocinar la seva marca. Ajuda als sponsors a comptar amb els millors stands, que creïn passions entre els seguidors. Incorpora pantallesprojectors, il·luminació LED, mobiliari, retro-il·luminat,… sempre traient el màxim partit a la imatge corporativa de la marca. Aprofita l’esdeveniment esportiu per donar a conèixer la teva marca a tots els assistents. 
  • Equip de sola qualitat del so és tan important com la qualitat de l’imatge que ens arriba. Si ens falla qualsevol dels dos, això pot afectar negativament a l’experiència del públic. Una música que convidi a gaudir de la competició, un bo speaker amb dots de fer aixecar a tothom del seient… tot ha d’estar pensat per causar la millor sensació. Confia en Eikonos, on el nostre equip tècnic t’assessorà sobre la normativa a seguir en matèria de sonorització. 

 

Si bé aquests cinc punts ens asseguren estar més a prop de l’èxit audiovisual d’un esdeveniment esportiu, hem de detectar quines necessitats concretes i oportunitats ens pot oferir un esdeveniment respecte a un altre. També el tipus d’esdeveniment pot determinar el grau de llibertat en l’ús de material audiovisuals, inclús els requisits dels patrocinadors.

A Eikonos disposem de tot l’equip tècnic i humà per aconseguir que un esdeveniment esportiu generi un gran impacte positiu. Vols comptar amb les millors solucions audiovisuals pel teu esdeveniment? Parlem!

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.