19 diciembre
Equipo técnico para un evento

Qui forma part de l’equip tècnic d’un esdeveniment?

La plantilla de tècnics és una de les parts més importants per aconseguir la qualitat absoluta en el nostre esdeveniment. Els tècnics tenen l’enorme responsabilitat de que tot surti a la perfecció, que tot funcioni adequadament, en el moment precís i han d’estar preparat per solucionar qualsevol conflicte o problema que es pugui ocasionar en directe amb la major brevetat.

L’equip tècnic d’un esdeveniment és essencial per a que aquest tingui èxit, i ha d’estar format per professionals de garantia provada que, junt amb els millors equips i continguts audiovisuals, acaben creant un triada excel·lent. Però, com és la plantilla tècnica que realment necessites? Quins perfils professionals han de formar-la?

Tasques de l’equip tècnic ideal per gestionar un esdeveniment audiovisual

Per poder definir l’equip tècnic, atendrem a la funció o tasques a realitzar per cada membre del staff, segons la línia de temps – és a dir, des de la concepció de l’esdeveniment fins a la seva finalització-.

  • PRODUCTOR I DIRECTOR TÈCNIC: en un primer estadi, quan l’idea de l’esdeveniment només existent en la ment del client, el productor i el director tècnic han de materialitzar les seves expectatives. Aquests són els encarregats de suggerir els equips i mitjans tècnics necessaris per dur a terme el projecte amb èxit, per així també poder-lo valorar de forma econòmica. La seva presència no només es limita a això, si no que també acompanyen el projecte en totes les fases.
  • REALITZADORS DE VÍDEO, TÈCNICS EN ANIMACIÓ, GRAFISTES, GUIONISTES, DISSENYADORS D’ESCENOGRAFIA, ETC: La següent fase consisteix en la creació del contingut. Coherentment amb la mida i importància del nostre esdeveniment, haurem de definir l’espai on succeirà la trobada, crear la imatge gràfica, així com les presentacions i vídeos necessaris… En el cas d’utilitzar recursos com el mapping o la realitat virtual en la nostra presentació, és el moment de concretar-ho.
  • TÉCNICOS:

 

  1. CONSTRUCCIÓ DE DECORATS: Construeixen o redefineixen un espai per adaptar-lo a la imatge corporativa i al missatge buscat en l’esdeveniment. Podem incloure a enginyers, ferreters, fusters, pintors…
  2.  IL·LUMINADORS: Encarregats del muntatge i control dels sistemes d’il·luminació o altres efectes escenogràfics. Podem incloure dissenyadors d’il·luminació, operadors de taula de control, riggers…
  3. TÈCNICS DE SO: Encarregats de la sonorització correcta de l’espai i el control dels equips de so durant l’esdeveniment. Podem incloure microfonistes, operador de la taula de so…
  4. TÈCNICS DE VÍDEO: Encarregats de mostrar mitjançant pantalles de LED o projeccions els continguts prèviament creats o la realització en directe. Podem incloure tècnics de control de gràfics, operadors de càmera, realitzadors…
  5. DIRECCIÓ I COORDINACIÓ: Encarregats de coordinar el muntatge, l’execució i el desmuntatge, procurant els recursos logístics i la bona comunicació entre àrees i el client per l’èxit de l’esdeveniment. Podem incloure al productor, director tècnic i regidor d’escenari.

És imprescindible que tot el personal implicat, inclòs personal auxiliar, siguin professionals amb experiència en el sector.

A Eikonos complim amb totes les premisses per tenir èxit en el teu esdeveniment. Professionals amb un gran compromís que treballen amb el millor equip tècnic i serveis tècnics. A més, la nostra experiència en esdeveniments audiovisuals està més que provada.

 

Comptem amb 30 anys d’experiència, més de 7500 esdeveniment realitzats i 4620 clients al llarg d’aquests anys que confirmen la nostra professionalitat en la consecució d’objectius en un esdeveniment corporatiu que necessiti un equip tècnic i un producte audiovisual a l’altura. Parlem!

 

EIKONOS serveis audiovisuals per a esdeveniments

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.