21 enero

Què necessites per a organitzar un esdeveniment corporatiu?

Els esdeveniments corporatius són indispensables en tot pla de comunicació i màrqueting d’una empresa. Els podem utilitzar no només amb finalitats comercials, sinó també per a fidelitzar a clients, millorar la relació dels treballadors, atraure inversors i reforçar el compromís empresarial quan la companyia té diferents seus. El fet d’organitzar un esdeveniment corporatiu pot convertir-se en un enorme repte; sobretot si es tracta d’un projecte d’una persona que no té coneixement de tots els elements a considerar per a la seva organització.

Aquests normalment tenen lloc en determinats moments i, per al seu desenvolupament, pot aflorar la necessitat d’equipament audiovisual amb el qual cobrir tots els requeriments que sorgeixin. Així mateix, per a la seva organització es necessita comptar amb professionals perquè l’esdeveniment sigui tan reeixit com s’espera i sigui recordat durant molt de temps.

Les claus de l’organització d’esdeveniments i reunions d’empresa

  • So, microfonia i il·luminació: comptar amb equipament d’última generació mai ha estat tan fàcil com ara. Gràcies al lloguer d’equipament tenim a la nostra disposició tecnologia de vídeo i so la qual seria impensable si l’haguéssim de comprar. Tria el millor material de so, microfonia i il·luminació i no oblidis comptar amb el suport tècnic d’un equip amb experiència que dugui el control dels mateixos durant l’esdeveniment. En alguns casos serà necessari estudiar les capacitats acústiques i lumíniques de la sala.
  • Format streaming: si vols que aquells que no poden assistir al teu esdeveniment segueixin el seu desenvolupament, la retransmissió en format streaming és gairebé obligada. Arribaràs a un públic més ampli, així que és important que no desaprofitis les eines del mitjà digital per a millora la connexió entre l’empresa i el públic.
  • Equipament de traducció simultània: si el teu esdeveniment és internacional o alguns dels assistents arriben des d’altres llocs del món, la teva millor aliada serà la traducció simultània. Els teus convidats se sentiran ben atesos i còmodes tot aconseguint que el missatge que desitges transmetre arribi de forma adequada a tots els assistents.
  • Equipament de vídeo: les pantalles de plasma, videowalls, projectors o pantalles LED, així com taules de mescla i distribuïdors de senyal, són solucions a considerar a cada esdeveniment. La producció de contingut corporatiu en format vídeo comporta un sense fi d’avantatges pel que fa a reputació, competència i imatge de marca.
  • Equip tècnic: confia en una plantilla de tècnics perquè el teu esdeveniment sigui de la millor qualitat possible. Els tècnics estan capacitats per a resoldre qualsevol inconvenient que sorgeixi i són els encarregats de que els equipaments funcionin a la perfecció en tot moment.

Perquè resulti eficaç i rendible, es necessita la intervenció d’un equip de professionals qualificats per a organitzar un esdeveniment corporatiu. Si tens algun dubte sobre què necessites, consulta amb Eikonos. Més de 30 anys d’experiència ens avalen.

Vols més info? Parlem!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.