21 abril
Equipos de una sala de postproducción de video

Què necessita una bona sala de postproducció de vídeo?

La postproducció de vídeo, un pas clau i determinant en el resultat dels treballs. Cada peça del procés ha d’estar cuidat al detall per oferir un resultat de nivell i capaç de sorprendre al públic. 

Amb l’objectiu d’aconseguir aquests màxims estàndards de qualitat és important tenir en compte diferents qüestions que deuen tenir el seu lloc en la fase de postproducció de vídeo. Diversos aspectes com la professionalitat dels equips, comptant amb personal que tingui un excel·lent maneig de les tècniques, així com una actualització constant per estar al corrent de les últimes tendències dels equips del sector.

Professionals amb experiència, creativitat i gran domini de la tècnica

A aquesta llista d’habilitats s’ha d’afegir el talent creatiu de cada un dels professionals que presten els seus coneixements en les fases de grabació i postproducció de vídeo.

Davant d’aquestes tasques es troben editors i personal creatiu, dos funcions en les que els anys d’experiència, el rigor pel detall, la imaginació i d’ingeni són factors importants que deixaran la seva impremta en el resultat final. D’aquí la seva rellevància en apostar per empreses especialitzades en aquest sector en les que la classe de talent està assegurat.

El domini de la tècnica, els anys de rodatge i la capacitat creativa dels professionals que s’involucren en les tasques de postproducció són la clau per assegurar els màxims nivells de qualitat i diferenciació en els treballs.

El domini de la tècnica, els anys de rodatge i la capacitat creativa dels professons que s’involuqcren en les tasques de postproducció són la clau per assegurar els màxims nivells de qualitat i diferenciació en els treballs. 

A la hora d’afrontar processos de gravació i postproducció de vídeo, una altra peça rellevant radica en els equips i els programes amb els que es treballa. Les noves tecnologies han trepitjat fort en aquest sector aportant màquines capaces de multiplicar les possibilitats de creació dels projectes.

La postproducció de vídeo: una fase clau per determinar l’èxit o fracàs

I és que la forma amb la que s’enfronti aquesta fase pot determinar el resultat. Uns treballs ben realitzats poder ser un passaport per l’èxit o per contra tirar per terra l’esforç i el potencial del material audiovisual que composa un determinat projecte.

En les sales d’edició i postproducció es necessiten equips informàtics d’alta capacitats, aptes per entregar un producte que compleixi amb les exigències actuals. Software professionals de gran precisió que permetin dotar de gran realisme a les imatges creant simulacions en les que la il·luminació, materials i textures guanyin en impacte, sent una tasca complexa diferenciar una filmació real d’una animació virtual; per a finalment renderitzar tot el projecte i obtenir l’arxiu final desitjat. 

Las últimes tendències en postproducció

A aquesta llista d’eines que no han de faltar en una bona sala d’edició de contingut audiovisual es sumen tecnologia d’última generació i plena d’avantguarda com és el programa Davinci Resolve 12.

Mitjançant aquest tipus de programes és possible gestionar els processos d’edició de materials de principi a fi amb una qualitat imponent. Un avant d’èxit que deixa la seva impremta en el color, els contrastes, la lluminositat, etc. de cada una de les diferents seqüències que conformaran finalment el projecte audiovisual.

Amb la finalitat d’assegurar els millors resultats, des de Eikonos posem a disposició dels nostres clients completes sales de postproducció equipades amb els últims equips tecnològics i amb les versions de softwares més recent.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.