15 julio

Què necessita el meu stand corporatiu per destacar en una fira

Sempre hi ha una ocasió per millor la imatge, però només una per causar una primera bona impressió. És per això pel que quan realitzem un stand corporatiu  en una fira, hem d’utilitzar tots els mitjans al nostre abans per destacar i ser reconeguts. Per aquest propòsit, els videowalls de gran format, les pantalles led o altres elements que cridin l’atenció poden ser una bona tècnica per a que el visitant del meu stand corporatiu es trobi totalment immers en l’univers que hem creat per a ell i fixar tota la seva atenció cap a la nostra marca. Per tant, en funció del que vulguem transmetre al públic crearem un tipus d’espai o un altre.

En les fires, passen a diari milers de persones a les que se les estimula cada segon de la visita, pel que és important que el nostre stand no només cridi l’atenció, si no que estigui perfectament situat, dissenyat i promogui la interactivitat, tal i com recomanaven als tips per aconseguir un stand corporatiu perfecte. A partir d’aquests consells, el que queda per treballar és que una vegada introduït en el stands el visitant es quedi amb el missatge que volem transmetre-li,i per això convé no perdre de vista els elements que enunciem a continuació.

Mantenir en tot moment la imatge d’empresa 

El que identifica a la nostra empresa ha de plasmar-ho en cada racó del nostre stand. No es tracta d’inventar tot amb el nostre logotip, però sí ha de ser coherent amb la nostra identitat de marca. Coca Cola, el gegant del marketing en quan a promoure una cultura, no dubta en utilitzar el vermell i el blanc que tan l’identifica per a cada esdeveniment, de forma que tot el que va a cert entorn en el que Coca Cola pot participar, el vermell i el blanc, immediatament l’associa a la marca de refrescos.

No es tracta de cridar l’atenció amb stands excessivament il·luminats, si no atreure al client mitjançant la sotilesa sense perdre cert ganxo”.

De la mateixa menra, si disposem d’uns colors corporatius hem d’utilitzar-los per integrar-los en l’ambient. A més a més, el disseny estructural del stand també ha de ser coherent amb la imatge corporativa de l’empresa.

Elements temàtics identificatius

Si ens dediquem als viatges, per què no crear la sensació de que el visitant es troba en un barco? Si ens dediquen a les assegurances, per què no crear un stand amb una estructura ferma que transmeti seguretat i tranquil·litat? Si ens dediquem a la gastronomia, per què no cobrir el stand d’ambient de restaurant?

El client no ha de saber a què ens dediquem per un simple brochure. Un bon stand crea sensacions, parla per sí sol. Hem de fer tot el possible per a que quan algú posi un peu al nostre espai, s’introdueixi al nostre univers i es vulgui sentir part d’ells. Per això, l’escenografia i el disseny és fonamental en el muntatge del nostre stand.

L’espai 

Les fires i els congressos solen realitzar-se en espais molt amplis on es pot tenir la sensació de trobar-ho davant de moltes construccions de varies empreses agrupades sense ordre ni concert. Per això, convé que el que visiti el nostre stand, no tingui la sensació de trobar-se en un stand més, si no en un espai únic, diferenciat dels altres, amb zones aïllades de l’aldarull general.

Si volem optimitzar l’experiència del client en el nostre stand, podem utilitzar elements audiovisual per transmetre en cada àrea el que desitgem. Per exemple, podem incloure plasmes en sales privades de suport per a les presentacions, música ambiental amb un volum moderat en les zones on existeixi una barra, elements interactius per a que el visitant pugui interactuar amb la informació. O bé, un mapping sobre la superfície del stand, els hologrames o les projeccions sobre cortines d’aigua vaporitzades.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.