03 diciembre

Quan hem de recórrer a una empresa d’integració audiovisual?

Actualment, per a realitzar una campanya de comunicació, publicitària o corporativa comptem amb moltes eines gràcies a les facilitats d’Internet. No són les mateixes, però, les necessitats d’una startup, que una Pyme o una gran empresa en aquesta àrea. Avui t’expliquem com et pot ajudar una empresa d’integració audiovisual a dissenyar una campanya eficaç.

La democratització dels continguts amb l’arribada d’Internet i la banda ampla ha conduït a que comptem amb una infinitat de recursos que ens ajuden amb el disseny gràfic. Així i tot, no hi ha res que substitueixi una empresa d’integració audiovisual professional quan parlem d’aconseguir una campanya reeixida. 

Ja no es tracta només de tenir una bona idea i la capacitat de plasmar-la. La integració audiovisual requereix la identificació de les necessitats del client, d’acord amb l’espai en el qual es dugui a terme el projecte, tot tractant de fer ús dels equipaments i les tecnologies més convenients d’acord amb els objectius marcats.

A la presentació d’un esdeveniment, s’ha de tenir una cura especial amb el so, la imatge i la il·luminació. Per això, l’espai ha de comptar amb projectors i pantalles LED o monitors de plasma, entre altres equipaments els quals hauran d’estar completament sincronitzats.

Avantatges dels serveis d’integració audiovisual

Els serveis d’integració audiovisual són amplis i engloben vídeo, il·luminació, so, control, adaptacions i infraestructura, entre d’altres.

Treballar amb una consultora audiovisual amb experiència presenta nombrosos avantatges tals com:

  1. El client comptarà amb el suport d’especialistes qualificats que garanteixin resultats professionals.
  2. Tenir al nostre abast equipament amb la tecnologia més avançada en l’àmbit audiovisual, gestionats per professionals que saben treure-li el màxim profit.
  3. La gestió del material per al teu esdeveniment, inclòs el lloguer d’equipaments. No només hem de preocupar-nos d’aquesta tasca sinó que evitem despeses importants que poden afectar a la tresoreria i fins i tot al compte de resultats de la companyia. Així mateix, tampoc carreguem el material que utilitzarem de manera residual i que es pot quedar obsolet en poc temps.
  4. Optem a tarifes millors que si haguéssim d’anar a adquirir o llogar equipaments de forma personal. La consultora comptarà amb descomptes per volum dels quals ens podem beneficiar i amb els que d’una altra manera no tindríem accés.
  5. Producció audiovisual. Estratègia de continguts i creació d’aquests. Inclou quines pantalles hi haurà a l’esdeveniment i què s’emetrà en cada una d’elles, els diferents formats, si inclou àudio o no, continguts interactius, subtítols, etcètera.
  6. Creació d’experiències audiovisuals a través de tecnologies com ara la realitat virtual o la projecció d’imatges.
  7. Disposar de servei tècnic abans i durant tot l’esdeveniment. No importa si sorgeixen necessitats concretes de so o imatge en el mateix, donat que comptarem amb professionals capacitats per a resoldre-les sense que suposi la interrupció de l’acte ni afecti la imatge de la nostra companyia.

Si aquest 2020 tens previst organitzar un esdeveniment i busques una empresa de confiança que tingui cura de tots els detalls, demana pressupost a Eikonos. Parlem!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.