29 agosto
pantalla led flexible

Quan el lloguer de pantalles LED és una bona opció per esdeveniments

Si la teva empresa o institució està organitzant un esdeveniment, una de les qüestions que es caldrà plantejar – o que probablement ja s’estigui gestionant – és el lloguer d’equips audiovisuals, una opció rentable que ajuda a amortitzar el muntatge i els costs, especialment en els projectes de curta durada.

El lloguer de pantalles LED per esdeveniments és un clar exemple que demostra com és possible comptar amb material professional de gran format sense necessitat de comprar-lo. Però, per què és un recurs audiovisual tan eficaç? Quines possibilitats ens ofereix?

Gran capacitat lumínica

Sense dubte, un dels grans avantatges de les pantalles LED és la seva adaptació a l’entorn, sigui en interiors o en exteriors

Podem afirmar la necessitat de disposar de pantalles LED quan estem en una localització en exterior en horari de llum solar i no podem enfosquir la zona de treball, i la llum natural pot anar a la nostra contra si fem ús d’un altre tipus de solucions audiovisuals, com pot ser la projecció.

De la mateixa manera, en un espai tancat com pot ser en un teatre o un auditori, les pantalles LED també són una bona solució audiovisual, ja que probablement l’equip d’il·luminació de la sala influiria en la seva visualització correcta del contingut mostrant en la pantalla de projecció. D’aquesta manera ens assegurem de que els assistents gaudeixin d’una bona visibilitat.

Resoldre el difícil posicionament dels projectors 

En el cas dels projectors, la instal·lació i posicionament en l’espai de la pantalla, el projector i l’espectador pot arribar a resultar un malson.  Si l’assistent es situa entre la pantalla i el projector, la imatge es veure projectada en el seu cos i veure la seva silueta a mode de ombra a la pantalla. A vegades, la posició ideal del projector queda un camp de visió del públic i pot afectar negativament a la seva experiència. També, en funció de la mida de la pantalla desitjada, és possible que no tinguem la distància de projecció suficient i haguem de combinar varis projectors amb la complicació tècnica i pressupostària que això suposa.

No obstant, amb les pantalles LED no passen aquestes limitacions: la pantalla LED emet per sí mateixa la imatge.

A EIKONOS sempre recordem la importància de comptar amb un professional amb coneixements tècnics que ens ajudi a la instal·lació i muntatge, i ens aporti seguretat per a que tot estigui en marxa el dia de l’esdeveniment. Compta amb ell per a que t’aconselli sobre la millor manera de disposar els diferents materials audiovisuals en l’espai.

Flexibilitat LED

Un altre dels seus avantatges és l’escalabilitat, és a dir, la possibilitat de muntar pantalles de les mides que sigui necessari amb un material standard de lloguer i sense haver de comprar material addicional. També, la possibilitat de crear formes personalitzades, gràcies als seus panels modulars que permeten crear formes diferents i que inclús es poden posar en moviment per mostrar el contingut, tan en diverses pantalles separats com units per formar una gran superfície de vídeo.

Amb aquestes característiques, a més de convidar-nos a ser més creatius, podrem adaptar la pantalla segons en quins espais.

L’atractiu del propi format

Als espectadors els hi agrada disposar d’un gran espai de visualització, sense limitacions i amb la garantia de que podran veure el contingut audiovisual correctament. Aquests requisits fan que el lloguer de pantalles LED sigui un dels preferits en esdeveniments. A més, aquest tipus de pantalles juguen un paper important en l’ambientació, ja que poden arribar a adquirir el rol d’element arquitectònic en sí mateix.

Vols comptar amb el servei de lloguer de pantalla LED d’EIKONOS pel teu pròxim esdeveniment corporatiu i assegurar-te de treballar amb els millors professionals? Fes que el teu esdeveniment es converteixi en una experiència audiovisual. Parlem!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.