02 mayo
Proyector de vídeo para reuniones

Consells per escollir un bon projector de vídeo per a la teva sala de reunions

La sala de reunions és l’espai en el que es debat gran part de les decisions estratègiques d’una marca, nous plans de futur o presentacions de noves línies de negoci, entre altres accions. Aquest tipus de qüestions tenen un alt grau d’importància, pel que és imprescindible que el lloc en el que s’abordin tots aquests temes sigui adequat i estigui perfectament equipat per a que compartir idees sigui molt més fàcil. A dia d’avui, en les sales de reunions es precisa d’una pantalla per mostrar contingut com gràfics, plans d’estratègics, vídeos, etc. Un d’aquests equips és el projector de vídeo per reunions, ideals a l’hora de presentar les nostres propostes dvant d’un client o el nostre propi cap.

Però, quins factors hem de considerar per escollir el més adequat a les nostres necessitats?

La mida i la distància 

Com bé saps, la mida i la distància són els factors que marcaran quin projector necessites.

Si la nostra intenció és que sigui d’un ús més polivalent i l’hauríem de moure en diferents sales o espais, el ideal serà que el nostre projector sigui més pràctic i d’una mida més reduïda.

No obstant, la mida de la sala, el número de persones i, sobretot, la distància disponible entre la pantalla i el projector, determinaran realment quin projector hem d’escollir. 

 

La il·luminació i els lúmens 

Un altre factor important és la il·luminació de la sala i, concretament, la que incideix de forma directa a la pantalla. El ideal és que la sala estigui el més fosca possible, però tenint en compte que existeixi un punt de llum per a que els assistents puguin prendre nota quan ho necessitin.

La unitat de mesura de la llum en els projectors es coneix com lúmens, que determina el brillo de l’equip audiovisual. Quan menys llum ambiental i més petita sigui la pantalla, menys lúmens necessitaràs. Contràriament, quanta més llum ambiental i més gran sigui la pantalla, més lúmens necessites.

Tingues en compte aquesta mesura a l’hora d’escollir el projector més adequat, ja que existeixen diferents projectors segons les condicions lumíniques de cada espai en concret. A EIKONOS, comptem amb diferents projectors de lloguer segons les teves necessitats i objectius. 

El temps d’encès

A més dels aspectes i característiques tècniques, la freqüència amb el que l’utilitzem o el temps que ha d’estar encès, també determinaran el nostre equip ideal.

Si el projector ha d’estar encès durant un període de temps notable, recomanem un projector làser. Del contrari, si l’ús és molt menys prolongat en el temps, amb làmpades serà suficient.

Fes-lo interactiu i col·laboratiu

Moltes de les reunions que realitzem compten amb participants que no estan presents físicament. No obstant, podem fer-los partícips independentment a on es trobin, mitjançant videoconferències i pantalles compartides exposades en el projector.

D’aquesta manera, aportarem un toc de interactivitat i fomentarem un entorn col·laboratiu en el que tot l’equip de treball estigui involucrat independentment de la seva ubicació.

Vols un projector que faciliti i millori la qualitat de les teves reunions? A EIKONOS comptem amb un gran ventall d’opcions per a que escollis el teu projector de vídeo més adequat a les teves necessitat. Parlem!

EIKONOS lloguer d'equips audiovisuals per a esdeveniments

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.