28 febrero
alquilar pantallas led con remolque

Per què llogar pantalles LED amb remolc és ideal per esdeveniments en exteriors

Si estàs buscant una pantalla de gran format pel teu pròxim esdeveniment a l’exterior i comptes amb un pressupost ajustat, tot i sent conscient de voler el millor equip audiovisual, llogar pantalles LED amb remolc serà la resposta a les teves necessitats. I és que a més de ser pràctic, funcional i resistent, ens permet estalviar costs.

Avui t’expliquem tots els avantatges d’aquest servei i com podem treure-li el màxim partit.

Resistent a condicions climàtiques extremes 

El temps i els seus canvis climàtics no sempre estaran al nostre favor, i encara menys quan el nostre esdeveniment té lloc en un espai exterior.

Per això, les pantalles LED estan llestes per donar el millor de sí en condicions climàtiques extremes, proporcionant imatges a tot color amb bons nivells de contrast i lluminositat, independentment de les condicions lumíniques o la llum directa del sol.

De fet, resulten una perfecta solució ja que les seves capacitats lumíniques poden arribar als 6000 nits (quantitat de llum per metre quadrat que és capaç d’emetre l’equip).

Fàcil, ràpid i econòmic 

A més de la seva resistència, les pantalles LED de remolc compten amb tres de les avantatges que més perseguim a l’hora d’organitzar un esdeveniment.

Necessitar només a un tècnic del teu equip de professionals i 20 minuts per deixar-ho llest, diu molt de la rapidesa i facilitat de la seva instal·lació. Aquesta avantatge ens permetrà cobrir altres temes i tasques pendents per impedir el retràs d’obertura de portes o el moment de la inauguració.

Per altra banda, en vàries ocasions hem mencionat l’estalvi en costs que suposa llogar un equip i així amortitzar tota la inversió i esforç de tot el muntatge audiovisual. Encara més, si es tracta d’un esdeveniment o congrés puntual que tingui lloc varis dies o setmanes (inclús fins a 3 mesos) pensar en comprar tot un equip de pantalles, sistemes de control, projectors i altres recursos audiovisuals suposarà un cost desorbitat pràcticament impossible de ser rendible.

alquilar pantallas led con remolque

Porta’l on vulguis 

A diferència d’altres instal·lacions fixes, una pantalla de remolc suposa una gran llibertat de moviment. D’aquesta manera, l’espai i les seves limitacions o seran un inconvenient, si no que podrem instal·lar i moure quan es vulgui tot l’equip.

En el cas d’EIKONOS, la nostra pantalla té un generador propi, pel que no és necessari dependre de una presa de corrent. Resulta en sí, un equip autosuficient, per a que únicament pensis en reproduir el contingut i sorprendre a la teva audiència.

Aquesta opció és ideal per esdeveniments itinerants o accions promocionals tals com els roadshows, concerts o, inclús esdeveniments esportius instal·lats a l’aire lliure. Així, només et preocuparàs de donar-li al play i gaudir de la teva pròpia feina.

Sense dubte, llogar pantalles LED de remolc serà una bona manera de transmetre el teu contingut audiovisual de la manera més impactant, sent així una aposta en la que ambdós parts (assistents i organitzadors) guanyin.

El nostre servei de lloguer de pantalles LED es caracteritza per se un lloguer clau en mà, és a dir: tota la instal·lació i assessoria tècnica que necessites per a que l¡èxit en el teu esdeveniment estigui assegurat. Parlem!

EIKONOS lloguer d'equips audiovisuals per a esdeveniments

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.