05 noviembre

Pantalles transparents, una revolució per a l’aparadorisme

La democratització d’Internet i els continguts ha suposat tota una revolució en l’entorn audiovisual. On abans hi havia només pocs professionals amb el coneixement necessari per crear peces de disseny gràfic, imatges o vídeos, ara ens trobem amb milions de persones individuals creant des del seu propi ordinador, mòbil o tablet.

Això fa que l’usuari consumidor sigui cada vegada més exigent i plantegi un repte per a les corporacions que cada vegada ho tenen més complicat per destacar per sobre de la competència.

Quan traslladem aquesta problemàtica al context del comerç a peu de carrer, destaca el com treballem els aparadors per captar la primera atenció. És imprescindible perquè el vianant acabi entrant per la porta tot adquirint algun producte de la nostra oferta.

Tal com comentàvem abans, els aparadors també han evolucionat i ja no només es treballa amb maniquins i elements estàtics, sinó que els suports audiovisuals s’han obert pas, cosa que de mica en mica es va consolidant.

És aquí on entren en acció les pantalles transparents de LED’s per aparadors, que ens ajuden a reforçar els nostres claims i missatges, a més d’aportar modernitat, frescor, estatus y luxe, entre d’altres, tot contribuint d’aquesta manera a l’augment de les vendes d’un establiment.

El poder de l’aparadorisme i la seva influència en les vendes

Un aparador mancat d’il·luminació tindrà moltes dificultats per connectar amb el client. Les pantalles transparents ens multipliquen les possibilitats de treure profit a un aparador limitat per l’espai i els recursos econòmics.

Així, gràcies a les pantalles LED podem projectar tantes campanyes estacionals com desitgem, destacar ofertes, comunicar nous llançaments o reproduir vídeos corporatius.

No cal ser una gran cadena per a poder incorporar-les. Un comerç petit pot accedir a aquesta tecnologia sense grans inversions. Així mateix, les marques consolidades o que comptin amb diversos establiments, poden incloure-les en el seu estilisme i així unificar la imatge de marca sense haver d’imprimir pòsters i cartellera de manera individual cada vegada que es renova una campanya.

Alguns dels comerços en els quals les pantalles transparents en aparadors tenen rellevància són:

 • Comerços de retail
 • Farmàcies
 • Oficines bancàries
 • Immobiliàries
 • Serveis jurídics

Per què incloure pantalles transparents en un aparador

 • Són lleugeres.
 • Són estètiques: com que no són opaques, no bloquegen el que hi ha darrere. Aporten profunditat i ens deixen seguir jugant amb altres opcions de l’aparador.
 • Comuniquen informació escrita i visual amb nitidesa.
 • Són funcionals: les podem tenir connectades 24h els 365 dies de l’any. No importa que el comerç estigui tancat perquè la pantalla LED seguirà impactant en els vianants..
 • Són versàtils: n’hi ha de moltes mides i es poden adaptar a cada aparador. També les podem utilitzar fins i tot en fires i altres esdeveniments corporatius.
 • Fàcils de col·locar i d’actualitzar.
 • Són econòmiques a mig termini donat que substitueixen altres elements que hem d’imprimir de forma reiterada.
 • Són respectuoses amb el medi ambient. .

A l’hora de dissenyar el teu aparador, tingues en compte que els usuaris reben milions d’imatges i estímuls. Considera incorporar una pantalla LED transparent per a destacar d’una forma diferent entre la competència.

Vols més informació sobre suports i creació de continguts?

Parlem!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.