06 agosto

Pantalles LED per a stands que ajuden a captar l’atenció en fires

Atreure l’atenció del públic en un stand, amb la sofisticació del contingut visual, és tot un repte en els temps que corren. De res ens serveix haver triat en una fira un espai excel·lent, si després no arribem a donar la talla amb el nostre expositor o no tenim idea de com treure el millor partit al valor de la nostra marca amb solucions audiovisuals com les pantalles de LED.

Avui dia ja no només n’hi ha prou amb estar present, ara hem de ser capaços d’explicar una història. Per a això, hem de confiar en un equip que ens ajudi a dissenyar el stand i comptar amb les solucions tecnològiques d’última generació, on no poden faltar les pantalles LED per a stands.

Les fires ja no són el que eren, també han canviat molt en les dues últimes dècades, però continuen sent un imprescindible en els pressupostos de màrqueting i comunicació. Arran de que les audiències s’han professionalitzat, les assistències no són tan massives com abans, encara que segueixen sent el millor moment per a contactar amb proveïdors, distribuïdors i ampliar la xarxa de contactes.

A això li afegim que la competència hi segueix sent, pel que no podem menysprear el seu poder. Ara bé, per a aconseguir aquesta comesa, quina millor manera d’aconseguir-ho que incorporant un equip audiovisual complet amb l’ajuda d’experts.

Quin contingut mostrar en les pantalles LED per a stands?

Gràcies a la nitidesa que ofereixen les pantalles LED i la seva capacitat de “modelar-se” per a crear escenaris d’imatges com vulguem, el seu punt fort radica en el contingut que emetem. Els usos i aplicacions de les pantalles LED poden emetre els següents tipus de vídeo:

  • Vídeos corporatius: són aquells vídeos que parlen de la nostra marca i mostren qui som, quins són els nostres valors, com està format l’equip d’experts, fites més importants i fins i tot testimonis que expliquen la seva experiència treballant amb nosaltres.
  • Vídeos de producte: poden ser llançaments, mostres dels nostres productes estrella, la millor gamma o col·lecció…
  • Vídeo news amb subtítols: aquest tipus de vídeo mostren notícies relacionades amb el nostre mercat, amb subtítols perquè els assistents a l’esdeveniment puguin llegir el que s’està emetent.
  • Entrevistes subtitulades: són entrevistes on els protagonistes són els responsables de departament, gerents, clients…
  • Reportatges sobre l’empresa:  aquest tipus de reportatges ajuden a aportar confiança ja que es mostra el dia a dia de l’empresa, l’activitat econòmica principal, etc. Poder ser reportatges que recopilin diferents vídeos emesos en diferents mitjans de comunicació.
  • Replicar el nostre millor contingut de xarxes socials: una altra forma de reflectir la nostra identitat i discurs corporatiu pot ser un vídeo a mida de rèplica amb imatges, frases, infografies, gifs, vídeos, tuits.. de xarxes socials.
  • Missatges estàtics: si no és possible disposar d’altres formats de material gràfic, poden ser d’ajuda per a vestir el stand. No obstant això, són els més assossegats.
  • Promocions: a més de vídeos corporatius, podem incloure descomptes específics que fem per a l’esdeveniment i que ens ajudin a atreure tràfic al stand.

El format i el contingut mostrat en la pantalla LED per a stands dependrà de diversos factors, com els objectius que es busquen en la fira o els recursos disponibles de l’empresa.

No oblidis comptar amb l’ajuda d’una empresa experta en equips audiovisuals com Eikonos.

Parlem!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.